ευχαριστω!!!!!!
TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Twrp Gemini 3.1.X.X theme PAOKARA, ευχαριστούμε Γιώργο για τον κόπο σου ήταν κάτι που έλειπε από το φόρουμ, Μπράβο.
κανε ένα και για αστέρα ραχούλας...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Τραβιέται πολύ η ΑΕΚΑΡΑ μας.
-
Perfect....«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
@geoanto555 ναι ανεβασετο οποτε μπορεις και εγω μολις το δοκιμαζω καθε φορα θα σου απαντω γιατι λογο δουλειας το απογευμα δεν εχω και τοσο χρονο...
ευχαριστω
(ασχετο εσβησα το resurection remix theme και δεν ξανα εβγαλε E:strings.... κλπ ολα αυτα τα στρινγακια τελος παντων)
-
-
ok !
-
Άλλος με την λύπηση άλλος με τα έργα πάντως όλες οι ομάδες καταφέρνουν να έχουν υποστηρικτές!
-
Έχω μία περίεργη ερώτηση...προσπαθώ εδώ και 3-4 ημέρες να κατεβάσω το αρχείο κατευθείαν στο κινητό, αλλά χωρίς επιτυχία. Μπαίνω σήμερα το πρωί σε recovery για να περάσω την καινούργια ρομ και βλέπω από 3.0.2 με το πρόσωπο ενός εξωγήινου που είχα πριν, τώρα έχω την τελευταία twrp! Μπορεί να φανταστεί κάποιος πως έγινε αυτό!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το νέο το πέρασες από μέσα απο twrp ή με adb-fastboot flash?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0