[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε μενα απο την προηγουμενη αναβαθμιση και τωρα στην beta μολις περνω τηλεφωνο μαυριζει για 1-2 δευτερολεπτα η οθονη και μετα περνει τηλεφωνο!
δεν εχω παρακολουθησει ολο το νημα οποτε σορρυ δεν ξερω εαν το εχουνε και αλλοι 3ραδες! -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@sideris20250
Βοηθα λίγο , δεν είναι κατανοητό αυτό που λες ..
Τι ακριβως κάνει ?? Τι error σου βγάζει??
Δώσε πληροφορίες του προβλήματος ..
Με το , "δεν τη παίρνει τη ρομ" , δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι ..
@sioannis
Είναι νέο feature στις συσκευές 5,5" , απενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις και μετά για να το κρύψεις το πιάνεις χαμηλά και το σερνεις προς τα κάτω και φεύγει ή αν το θες , πιάνεις πάλι χαμηλά και σερνεις προς τα πάνω και εμφανίζεται ξανά ..
-
Σε Redmi Note 3 (Hennessy) απροβλημάτιστη εγκατάσταση. Ένα lug παραπάνω από τις προηγούμενες εκδόσεις διακρίνω και σήμερα που σηκώθηκα δεν άνοιγε η οθόνη. Μετά άνοιξε με παρατεταμένο πάτημα του power button. Δηλαδή οι πρώτη εντύπωση μου δείχνει λίγο lug και αστάθεια παραπάνω. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να στρώσει.
-
Ο/H ChristosMajesty έγραψε:
Ο/H sioannis έγραψε:
παιδια αυτά τα κουμπια που βγαίνουν στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει τρόπος να τα βγάλουμε τελείως ;;; Είναι εκνευριστικα και χωρίς λόγο παρόλο που έκανα απόκρυψη καμία φορά βγαίνουν ίσως από λάθος πάτημα ! Ποιος ο λόγος της προσθήκης τους αλήθεια ;
Πας:Ρυθμίσεις/ πρόσθετες ρυθμίσεις/Πλήκτρα / τα πλήκτρα οθόνης μπορούν να καλυφθούν και OK...
Sent for Redmi Note 3 Pro μέσω Tapatalk -
Δεν ξέρω αν έχει υποθεί αλλά όταν στέλνω μήνυμα δεν δουλεύει με 160 χαρακτήρες αλλά χρειάζεται παραπάνω για ένα SMS. Πως ρυθμίζεται αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Περάστηκε !!! Ευχαριστούμε πολύ. μέσα στην εβδομάδα τα νεότερα.
-
Ο/H ikleos έγραψε:
Ο/H user_1024 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει υποθεί αλλά όταν στέλνω μήνυμα δεν δουλεύει με 160 χαρακτήρες αλλά χρειάζεται παραπάνω για ένα SMS. Πως ρυθμίζεται αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H ikleos έγραψε:
Ο/H user_1024 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τόσο απλό. Σε ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μια ερώτηση-αίτηση.
Γιατί στην ψοηφοφορία να μη φαινεται και το μοντέλο του κνητου;
Δλδ βλεπουμε 75% το α, 20% το β, 13% το γ κτλ
Γιατι να μην υπάρχει σε παρένθση δίπλα στο 13% το μοντέλο της συσκευης;
Δλδ 2 ψήφοι 1 Redmi Note 4 κι ένα Mi5s.
Μπορει η Ρομ να πετάει σε mi3 και να σέρνεται σε Redmi Note 3 Pro.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα