Άψογη η νέα XTRV_6.10.20 η μπαταρία φαίνεται να τα "σπάει" όλα δουλεύουν άψογα αν και θέλει ακόμα 1-2 μέρες να στρώσει το τηλέφωνο. Το μόνο περίεργο εκτός απο το κλασσικό να μην δουλεύει η σίγαση με το αναποδογύρισμα του κινητού είναι με το micloud που μου βγάζει Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού (δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί αν ο συγχρονισμός ολοκληρώθηκε) και όταν πατάω επάνω για λεπτομέρειες προσπαθεί να αλλάξει καρτέλα αλλά δεν... καμιά ιδέα??

[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@sideris20250
Τσεκαρε τον bootloader ..
Συνδέσου σε fastboot , άνοιξε το miunlock και ξεκλειδωσε bootloader ξανά ..
@jpastos
Ομορφιές , έτσι ??
Αν και σου είναι γνώριμο το περιβάλλον .. -
Παιδια εκανα καθαρισμο τα παντα εβαλα την νεα ρομ και antutu 81500 χαλαρα. Ετσι για την ιστορία
-
Είναι πολυ δλδ το 81.5?
Even dead i will fight. -
Περάστηκαν οι καινουργιες ρομ σε mipad κ mi3. Ολα καλά
Στο mi3 που περασα την beta1 δεν ειδα καποια διαφορα, εμφανισιακά τουλάχιστον. Μονη αλλαγή ειναι οταν πατας παρατεταμενα το power.
Ειδα ακομη οτι μου εγκατεστησε Gmail (που δεν διαγραφεται) κ το flash player (που δεν ανοίγει). Θα εχουν καποια μελλοντική χρηση; -
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Περάστηκαν οι καινουργιες ρομ σε mipad κ mi3. Ολα καλά
Στο mi3 που περασα την beta1 δεν ειδα καποια διαφορα, εμφανισιακά τουλάχιστον. Μονη αλλαγή ειναι οταν πατας παρατεταμενα το power.
Ειδα ακομη οτι μου εγκατεστησε Gmail (που δεν διαγραφεται) κ το flash player (που δεν ανοίγει). Θα εχουν καποια μελλοντική χρηση;
Το gmail θα το περάσω στο data την επόμενη βδομάδα κι έτσι θα μπορείτε να το κάνετε απεγκατασταση , προς το παρόν , άνοιξε root explorer , πήγαινε στο system/app/ και διέγραψε το φάκελο com.google.android.gm-1 , κάνε reboot και έτοιμος.
Ο flash player δεν λειτουργεί έτσι , απλώς πρέπει να έχεις browser που υποστηρίζει flash player και θα παίζουν όλα τα βίντεο ή οτιδήποτε χρειαζεται τον flash player ..
Δεν είναι μία εφαρμογή που την ανοιγεις δηλαδή για να κάνεις κάτι , αυτή η εφαρμογή δουλεύει σε συνδυασμό με browser που υποστηρίζει flash λειτουργία , όπως ο dolphin για παράδειγμα.. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Είναι πολυ δλδ το 81.5?
Αναλογα το κινητο.Πριν επειδη εκανα αναβαθμίσεις πιθανόν χωρίς wipe στην τελευταία 6.10.20 σε εμένα αλλα και σε άλλους με mi max μας επεσε 10000 κατω.
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
-
Σε πρωτη φάση θα δοθει στους vip για δοκιμη.
Even dead i will fight. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα