[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση με την σειρά μου.
Εχω το Redmi note 3 pro και του περασα την πιο προσφατη ρομ 6,10,20 . αλλα με εβγαλε στην αρχική οθονη κατι το οποιο δεν το γουστάρω . σας ανεβαζω και φωτογραφια για καλύτερη κατανοηση, πως μπορουμε να το αφαιρέσουμε? -
<p>Μπραβο παιδια και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε,, εχετε ανεβασει κατα πολυ τον πήχη, ετσι για να βλεπουμε αυτοι εκει έξω. </p>
-
Απο ότι παρατήρησα. Έχει καταργηθεί το Super User sto Mi4c. Αν το θέλει κάποιος το βάζει από μόνος του σωστά? Γιατί δεν το βρίσκω στα apps.
Και κάτι ακόμα. Μπήκα στα installed apps από τις ρυθμίσεις και είδα την εφαρμογή Documents disabled. Τι παίζει να είναι. Μπορεί να το είχα και στις προηγούμενες ρομ απλά δεν το χα παρατηρήσει. Πρέπει να είναι disabled από τη ρομ ή ίσως το έκανα κατα λαθος; -
-
Δυο προβληματα εχω στο RN3pro. Πολυ συχνα οταν γυρναω στην αρχικη οθονη με το κεντρικο κουμπι σαν να κολλαει, εμφανιζει το κύκλο ότι κάνει loading και εμφανίζεται η έξτρα μπάρα των κουμπιων στο κατω μερος την οποια εχω κλειστη. Το 2ο θεμα ειναι οταν παταω καποιο λινκ και μου βγαζει να επιλεξω ποια εφαρμογή να ανοιξει πχ chrome ή YouTube κτλ δεν την ανοιγει τελικα.
-
-
-
-
Ο/H thanag7 έγραψε:
Απο ότι παρατήρησα. Έχει καταργηθεί το Super User sto Mi4c. Αν το θέλει κάποιος το βάζει από μόνος του σωστά? Γιατί δεν το βρίσκω στα apps.
Και κάτι ακόμα. Μπήκα στα installed apps από τις ρυθμίσεις και είδα την εφαρμογή Documents disabled. Τι παίζει να είναι. Μπορεί να το είχα και στις προηγούμενες ρομ απλά δεν το χα παρατηρήσει. Πρέπει να είναι disabled από τη ρομ ή ίσως το έκανα κατα λαθος;
-
Ο/H koukis έγραψε:
Ο/H thanag7 έγραψε:
Και κάτι ακόμα. Μπήκα στα installed apps από τις ρυθμίσεις και είδα την εφαρμογή Documents disabled. Τι παίζει να είναι. Μπορεί να το είχα και στις προηγούμενες ρομ απλά δεν το χα παρατηρήσει. Πρέπει να είναι disabled από τη ρομ ή ίσως το έκανα κατα λαθος;
-
παιδια καποια ιδεα για το προβληματακι μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα