ευχαριστω.... αλλα δεν βρηκα επιλογη στο playstore για να μην εγκαθιστατε αυτοματα η ενημερωση για την εφαρμογη superuser.σε αλλες εχει.που την βρισκω;;;
[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
ευχαριστω.... αλλα δεν βρηκα επιλογη στο playstore για να μην εγκαθιστατε αυτοματα η ενημερωση για την εφαρμογη superuser.σε αλλες εχει.που την βρισκω;;;
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Άνοιξε το GooglePlay, πήγαινε στις ρυθμίσεις και πάτα στο αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών και θα δεις τις επιλογές για να τις απενεργοποιήσεις όλες ή πήγαινε βρες την εφαρμογή supersu και πάτα το πλήκτρο που έχεις ορίσει να εμφανίζει το μενού (από Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Πλήκτρα) και θα δεις την επιλογή για να την απενεργοποιήσεις.
το δευτερο που ειπες φιλε μου δεν καταλαβα τι θες να πεις και τι ακριβως να κανω.εξηγησε μου σε παρακαλω.και οταν λες να βρω την εφαρμογη εννοεις στο playstore;;;πηγα αλλα η μονη επιλογη που εχει ειναι ανοιγμα. -
Ο/H vabene73 έγραψε:
παιδια καποια ιδεα για το προβληματακι μου
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
να μην εγκαθιστατε αυτοματα η ενημερωση για την εφαρμογη superuser.
-
Ο/H jpastos έγραψε:
-
-
-
-
Μόλις έκλεισε το Note pro μόνο του και μετά από hard reboot, μου έβγαλε την οθόνη με την μπάρα που γεμίζει στο κάτω μέρος. Μου το έκανε με την τελευταία ρομ του φόρουμ. Εντωμεταξύ στις 2 τελευταίες ρομ, μετά από κάθε φλασάρισμα δεν μπορώ να μπω στο Facebook. Πρέπει να κάνω καθαρισμό δεδομένων, για να κάνει login από την αρχή να μπει. Περίεργο...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Και μένα το έκανε αυτό με το Facebook όταν έβαλα του galen αλλά το διεγραψα και το ξαναεβαλα τώρα είναι οκ είμαι με την τελευταία Gtv
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkPocofone -
@vabene73
Έχεις φλασαρει άλλη φορά ρομ στο τηλ.. ??
Πιθανώς θέλει format data από TWRP και τα χάνεις όλα , θα στήσεις το τηλ.. από την αρχή ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα