Γιατι μετα απο update τα πλήκτρα πλοήγησης μένουν ανοιχτα? Πως κλείνουν?
[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Εχει απαντηθει σε αυτο το νημα. Στις προηγουμενες σελιδες. Τσεκαρε να δεις γιατι ειχαν και αλλοι προβλημα με αυτο.
-
Καλησπέρα παιδιά, εμένα δυστυχώς μου δημιούργησε προβληματάκι. Είχα την τελευταία stable rom σε redmi note 3 Pro και αποφάσισα να βάλω την developer MM. Έκανα λοιπόν nandroid backup οπωε έδειξε και ο φίλος στον υπερβοηθητικο οδηγό του για αλλαγη από lollipop σε MM και πέρασα την ΜΜ όπως έδειχνε εκεί (εκτός από το κομμάτι με το unlock του bootloader επειδή το pc ενώ άλλες φορες αναγνώριζε κανονικα το κινητό στο σημείο με fastboot devices αυτή τη φορά δεν το έβρισκε και το ξεπέρασα, μπορεί να φταίει και αυτό πείτε μου) . Αφού τα έκανα όλα αυτά άνοιξε το κινητό κανονικά και είχα θέμα με τα permissions. Το κινητό λειτουργούσε με άλλα όταν μου έβγαζε ότι ζητάει άδεια για κάτι μου άφηνε να πατήσω μόνο το deny αφού το allow το πατουσα μεν αλλά δεν γινόταν τίποτα.
Με αυτά και με αυτά αποφάσισα να κάνω restore. Κάνω κανονικά restore μέσω twrp γίνεται μια χαρά και όταν ανοίγει το κινητό ενώ έχω φόντο ίδιο κλπ με το που πάει να δείξει homescreen τη δείχνει για λίγο και μετά μαυριζει η οθόνη και κλειδώνει το κινητό.
Αν έχω κάνει κάτι λάθος κλπ πείτε μου παιδιά. Αλλιώς αν είναι να τα κάνω όλα από την αρχή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H anestisleon έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H jpastos έγραψε:
-
Καλημερα. Λοιπον κάτι που παρατήρησα στην Beta είναι στην μουσική παίζει τρία τραγούδια και ξαφνικά σταματάει εκτός αμα χρειαζετε καμια ρύθμιση. Μουσική εννοώ αυτές που έχω στην κάρτα sd που ειναι 10class και αρκετά γρήγορη.
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H jpastos έγραψε:
-
-
Λοιπόν πριν λιγο εμφανιστηκε πρόβλημα με το κινητό έκανε από μόνο του επανεκκίνηση.
Και κολησε στο σημα της miui φόρτωμα με οι τέλειες κανονικά με το που πήγαινε να μπει κανονικά στο κινητό ξανά πηγαινε στο σήμα και τις 3 τελείες.
Αναγκάστηκα με πατημένο το power να το κλείσω για να μπω σε recovery έκανα ένα wipe chase David και το κινητό ξανά δούλεψε. Όλα αυτά με την Beta και ειχα κανει factory reset.
Ένα άλλο θέμα κολαει υπερβολικά το πληκτρολόγιο SwiftKey -
Ο/H mparaxir έγραψε:
Λοιπόν πριν λιγο εμφανιστηκε πρόβλημα με το κινητό έκανε από μόνο του επανεκκίνηση.
Και κολησε στο σημα της miui φόρτωμα με οι τέλειες κανονικά με το που πήγαινε να μπει κανονικά στο κινητό ξανά πηγαινε στο σήμα και τις 3 τελείες.
Αναγκάστηκα με πατημένο το power να το κλείσω για να μπω σε recovery έκανα ένα wipe chase David και το κινητό ξανά δούλεψε. Όλα αυτά με την Beta και ειχα κανει factory reset.
Ένα άλλο θέμα κολαει υπερβολικά το πληκτρολόγιο SwiftKey
Μου τα έκανε και εμένα αυτά και με την κανονική και με την beta αλλά είπα ότι έτυχε... Έχω την εντύπωση ότι δεν το σηκώνει το supersu το κακόμοιρο... Θα δούμε πως θα πάει και ίσως κατ'εξαίρεση σε αυτό να βάλουμε ξανά το MIUI root. -
-
Ο/H arnaougeo έγραψε:
Συμβουλεύσου και αυτόν τον οδηγό και τα υπόλοιπα σιγά σιγά
-
Σε ευχαριστώ πολύ. Αν εσύ τα καταφέρεις να περάσεις την Ελληνική θα ήθελα να με βοηθήσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα