[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@Obiwan
Μία χαρά είναι , το μόνο λάθος είναι ότι στο ζιπ γράφει 5.1 αντί για 6.0 ..
Ή ρομ είναι 6.0 Marshmallow , θα διορθωθεί κι αυτό , προς το παρόν θα γίνει ή πρώτη δοκιμή με αυτή τη ρομ και όταν έχουμε νέα version θα βγει σωστή όπως πρέπει ..
Δεν υπάρχει update κι αυτή τη βδομάδα , γι'αυτο ή δοκιμές στις XTRVbeta1 θα γίνει με την προηγούμενη version , εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά και έχουμε update μέσα στο Σαββατοκύριακο .. -
Ok..Φορτώνει τώρα και θα σας πω σε λίγες ωρες, αφού την δοκιμάσω λίγο.
-
αχαχαχαχαχα
Τα είχα γράψει ανάποδα σε προηγούμενό μου μήνυμα, και το διόρθωσα. -
Μπηκε μια χαρα...πως φαινεται οτι ειναι η XTRVbeta1?
-
@Obiwan
Θα κάνεις apply το default theme και θα δεις στο σχετικά με το τηλ... Θα γράφει τώρα xiaomi miui gr XTRVbeta1 .....
Ψαξτη λίγο και θα τη δεις γενικά πως πάει σε μία δυο μέρες .. -
Στο σχετικά με το τηλέφωνο στην έκδοση MIUI τι σου λέει ?
-
Εμεις στην απεξω ? ΖηλευουμεΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Εμεις στην απεξω ? Ζηλευουμε
Θέλω και γω ο κακομοίρης
" Γεωπόνος”
-
Σε μένα πάντως αρνήτε να μπει στο κένζο....ΝΟ OS λέει ότι και να έκανα....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
ΝΟ OS λέει ότι και να έκανα....
-
@geoanto555 6αρα έχω απλά έκανα καθαρή εγκατάσταση...Αυτοί που το πέρασαν επιτυχώς το έκαναν update....Παίζει φάση;;;ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα