[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Τι να σου πω.... Ιδέα δεν έχω... Πάντα μου το έβγαζε αυτό..... Από mm και μετά δλδ...ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Έβαλα και γω την ΧΤRV χωρίς κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk -
Ο/H Souits έγραψε:
σ.σ. @geoanto555 @gkalen Εδώ παραθέτω φώτο από το fail mount που όμως δεν επηρεάζει το setup όπως προείπα και σε προηγούμενο μνμ μου....
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Κι εμένα μου βγάζει κάποια failed αλλά δε βλέπω κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του κινητού.
-
Ο/H Souits έγραψε:
@willy888 Αυτό σου το έβγαλε εσένα;;
xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=258634#post258634 -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτή δείχνει σωστή εγκατάσταση
-
@geoanto555 Ακριβός αυτό μου βγάζει κι εμένα....Δες την φώτο που παραθέτω ποιο πάνω...Άρα δεν είναι κάτι επιλήψιμο... Εχθές καλά χτυπιόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά...Δεν είμαι και κάνας πρωτάρης.... Δεν έκανε extract το system partition το script γιαυτό όλο το θέμα...ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Bodai έγραψε:
Αν την προσέξεις κι' αυτη δείχνει τα ίδια.
Αυτά τα έξτρα στην πρώτη marshmallow τα είχα διορθώσει εγώ..
Στου sοuits το screen δεν το είδα όλο...Ίσως είναι ίδιο
Το απόγευμα αν έχω χρόνο θα κατεβάσω την ρομ και θα δω το script... -
-
@geoanto555 Χμμμμ σε σένα δεν βγάζει αυτό το failed to mount dev/block....... οπότε τι γίνεται ωρέ;;;; Και μπήκε οκ δλδ;;; Στο about δείχνει κανονικά XTRV;;;ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
Χμμμμ σε σένα δεν βγάζει αυτό το failed to mount dev/block....... οπότε τι γίνεται ωρέ;;;; Και μπήκε οκ δλδ;;; Στο about δείχνει κανονικά XTRV;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα