Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Καλησπερα και απο μενα στην κοινοτητα, μολις την περασα και εγω την fixed και γραφει κανονικα την εκδοση XTRV 6.10.20χωρις προβλημα οπως ειδα... Μια ερωτηση μονο και θελω την γνωμη σας αν και ειναι εκτος topic επειδη κανω απο χομπυ υποτιτλισμο σε anime σειρες(κοντα 20ετια) με τα παιδια που συνεργαζομαι θελουν να μου κανουν ενα κινητο δωρο και μου προτειναν ενα απο αυτα τα 2 η το Xiaomi Mi Note 2 Pro η το mi mix η οποιο αλλο θελω εγω και αφου εχω μεινει υπερικανοποιημενος απο το xiaomi που εχω ,(εξου και αυτα μου προτειναν) και ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ απο το φορουμ απο την τελεια υποστηριξη που παρεχουν χωρις ναναι και υποχρεωμενοι να το κανουν!!! με της ατελειωτες ωρες που τρωνε μπροστα Απο μια οθονη (το οποιο τογνωριζω καλα) για να φτιαχνουν της rom για ολους εμας με τα μονα ευσημα που παιρνουν να ειναι ενα μεγαλο ειλικρινες ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!
  • Ο/H Souits έγραψε:

@geoanto555 Ναι τώρα είσαι οκ....Εάν έχεις και powermenu είσαι σίγουρα οκ....."Φώναζα" σε 5 μηνύματα δεν κάνει extract το system partition..... Δεν με ακούς
    Το power menu το είxα έτσι κ αλλιώς βρε..
    Είχα δουλειά και δεν έβλεπα την συζήτηση.. (βασικά δεν πρόσεχα χαχα)
    Σημασία έχει ότι τώρα είναι οκ.. είχε ακριβώς το ίδιο θέμα με τις πρώτες marsh...

• @lesoto Τελείως λάθος section φίλε μου(ας το μεταφέρουν κάπου οι mods)... Πάραυτα το ερώτημα σου δεν έχει να κάνει ποιο είναι καλύτερο...Φυσικά και είναι το ΜΙΧ αλλά είναι και ακριβότερο.... Από εκεί και πέρα διαλέγεις εσύ.... Εγώ θα έλεγα το Mi Note 2 γιατί είναι και φυσικά φτηνότερο αλλά λίιιιγο κατότερο απο το ΜΙΧ και αυτό σε πολύ λίγα σημεία...γιατί τα περισσότερα hardware κομμάτια είναι ίδια κι έτσι δεν θα τους "μαδήσω" κιόλας(οικονομικά)....
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Διαφήμιση
  • @soutis αυχαριστω και εγω προς τα εκει κλεινω! οσο για να μην τους μαδησω!!! μπα δεν νομιζω εχουν αρκετα λεφτα το καταλαβα απο πρωτο χερι οταν τους επισκεφτηκα για διακοπες και πραγματικα εχουν πολλα λεφτα για πεταμα.........και συγνωμη και παλι που ειμαι κατα το ημισυ στο σωστο section.
  • Περασα και εγω την (σωστη ΒΕΤΑ) και οντως εμφανίστηκε το Power Menu, το XTRV στο About..., βλέπω Αλμπουμ κλπ

Μεχρι τωρα δεν εχω δει πρόβλημα, δεν εχω δει και κάποια ιδιαίτερη διαφορά πλην ισως βελτίωση στην απόδοση..πχ δεν κανει πια refresh οταν κάνω Back στο Desktop.

Οτι πρόβλημα όμως είχα, έχω ακόμα. Πχ στον FX explorer οταν τον ανοίγω (και σε άλλες εφαρμογές πχ Office), παλι μου ζητάει permission να δει την SD (που δεν εχω...). Tο "Επίτρεψε" δεν δουλεύει, δουλεύει μόνο το "Απέρριψε". Φυσικά δεν μπορεί να αποθηκεύσει κανένα εγγραφο λόγω αυτου του pop-up...

Θεωρω οτι αυτα τα ακρως εκνευριστικά, οπως ειπώθηκε ειναι γνωστά και θα λυθούν με την κανονική εκδοση.
  • επισης κατι που δεν ξερω αν εχει αναφερθει παλι,τοσο η gtv 6.10.20 οσο και η XTRV που περασα το μεσημερι οταν κλεινω το κινητο με αδειο το περιεχομενο κλησεων ειτε εισερχομενες ειτε εξερχομενες οταν το ανοιξω μου βγαζει παρα πολλες απο αυτες(αν οχι ολες) που ειχα κανει πριν το κλεισω και τις οποιες ειχα διαγραψει!
  • Διαφήμιση
  • @dim74 Δεν φταίει η ρομ αλλά το mi cloud.

@fatsionas Απλά update από twrp...
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Ο/H Souits έγραψε:

@dim74 Δεν φταίει η ρομ αλλά το mi cloud.

@fatsionas Απλά update από twrp...

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Πως το διορθώνω; Δεν πρέπει να φταίει το mi cloud

Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
    Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
  • Ο/H Obiwan έγραψε:

Περασα και εγω την (σωστη ΒΕΤΑ) και οντως εμφανίστηκε το Power Menu, το XTRV στο About..., βλέπω Αλμπουμ κλπ

Μεχρι τωρα δεν εχω δει πρόβλημα, δεν εχω δει και κάποια ιδιαίτερη διαφορά πλην ισως βελτίωση στην απόδοση..πχ δεν κανει πια refresh οταν κάνω Back στο Desktop.

Οτι πρόβλημα όμως είχα, έχω ακόμα. Πχ στον FX explorer οταν τον ανοίγω (και σε άλλες εφαρμογές πχ Office), παλι μου ζητάει permission να δει την SD (που δεν εχω...). Tο "Επίτρεψε" δεν δουλεύει, δουλεύει μόνο το "Απέρριψε". Φυσικά δεν μπορεί να αποθηκεύσει κανένα εγγραφο λόγω αυτου του pop-up...

Θεωρω οτι αυτα τα ακρως εκνευριστικά, οπως ειπώθηκε ειναι γνωστά και θα λυθούν με την κανονική εκδοση.
    το επέτρεψε δουλεύει, πάντα δούλευε άπλα θέλει κόλπο την ωρα που σου πετάει το επέτρεψε γυρνάς το κινητό πλαγιαστά
    για να γυρίσει η οθόνη και όταν μεγαλώνει η εικόνα δουλεύει δεν ξέρω αν κατάλαβες.
  • όλα καλά σε έμενα δεν εχω κάποιο θεμα μέχρι στιγμής με την xtrv beta 1 βεβαία πρωτη μερα σήμερα και βλέπουμε... το μονο θεμα μικρο βέβαια αλλά καλό θα ηταν να το δούμε ειναι πως ξαφνικά στο μενού τον θεμάτων είναι ολα στα κινεζικά ενω πριν δεν ήταν ...
  • Διαφήμιση
  • Ο/H fatsionas έγραψε:

πως την περναμε σε redmi note 3 pro εγω εχω τωρα την 6.10.20 gtv ομως.δεν εχω καταλαβει και δεν θελω να το κολησω
    όπως πέρασες και την 6.10.20 από πάνω αναβάθμιση είναι στην ουσία .