Διαφήμιση

Νέες (καθαρότερες) φωτογραφίες του Xiaomi Mi Note 2 κάνουν την εμφάνισή τους!

• Υπομονή 1-2 μέρες ακόμα για να ανακοινωθούν τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά και η τελική τιμή.
      Πάντως, εάν η συσκευή είναι όπως λένε οι μέχρι σήμερα φήμες και έχει κάτω από 500 δολάρια...βάζοντας σαν παράμετρο και την MIUI που είναι κορυφή (για μένα) στο Android...και γενικά την όλη υποστήριξη που έχει η εταιρία...μιλάμε για άπαιχτο "πακέτο".

Μόνο μελανό σημείο για μένα, η εγγύηση της συσκευής και το πώς θα διεκδικήσεις κάτι σε περίπτωση βλάβης. Τίποτε άλλο. Τα 400-500 είναι πολλά λεφτά παιδιά. Δεν θα τα δώσει εύκολα κάποιος εάν δεν έχει από πίσω του εγγύηση.

Υ.Γ
      Να πώ επίσης φίλε @Panos980 ότι όλοι γνωρίζουμε τις επιδόσεις των κανονικών φωτογραφικών μηχανών. Εδώ όμως μιλάμε για κάμερες κινητών. Έτσι δεν είναι; Η λύση του παίρνω ένα κινητό και με άλλα 200ευρώ παίρνω και μία κάμερα-φωτογραφική 1000 φορές καλύτερη την γνωρίζουμε. Είναι όμως άλλο θέμα αυτό. Εγώ αναφέρομαι σε κάμερες κινητών τηλεφώνων.
      Σαφώς επίσης και συμφωνώ οτι...διαφωνώ οριζοντίως καθέτως και πλαγίως οτι το ios είναι τρύπιο. Αλλά αυτό είναι τελείως άσχετο οπότε το αφήνουμε στην άκρη. :mrgreen:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H Panos980 έγραψε:

Κάποιοι που έδωσαν για συσκευή 700-900ευρώ για συσκευή θα κλάψουν άγρια...
      Τα 1000 ευρώ έχουν μία υποστήριξη από πίσω που δεύτερη δεν υπάρχει.Καλύπτονται με 2 χρόνια Ευρωπαϊκή εγγύηση, γράφουν 180.000 στο Antutu (σιχαίνομαι και μόνο που το αναφέρω σαν κριτήριο...), έχουν την καλύτερη κάμερα στον πλανήτη και ένα λειτουργικό που σκέφτεσαι και αυτό εκτελεί.

Να δούμε με τί χρώμα δάκρυ θα κλάψουμε εμείς, εάν δώσουμε για την συσκευή 600 ευρά και παρουσιάσει πρόβλημα στην 2ετία ή την αντικαταστήσει το Mi Note 2s σε κάνα 3μηνο και ρίξει την αξία του "απλού" στο μισό.
      Υποστηριξη του τυπου "you are holding it wrong?". Αχαχαχαχα
      Για το 2 χρονια εγγυηση κρατα μικρο καλαθι ή μπες σε φορουμ που κλαιγονται καποιοι επειδη περασε ενας χρονος απο την αγορα και τους λενε οτι εναι εκτος εγγυησης.
      Antutu? Παμε παρακατω..
      Καλυτερη καμερα στον ΠΛΑΝΗΤΗ??? ΑΧΑΧΑχα. Γιατι? Επειδη στο ειπαν στην διαφημιση? Εγω παντως διαβαζω συγκρητικα που την εχουν κατω απο του Google pixel, του S7, S7 edge. Ελεος με τις μεγαλες ατακες.

Απο εκει και περα η αξια του τηλεφωνου δεν θα πεσει αρκει να μην το αγορασεις μεσα στους πρωτους 2 μηνες κυκλοφοριας. Παρε παραδειγμα το xiaomi redmi pro 4gb/64gb. Κυκλοφορησε τελη αυγουστου, αυτη τη στιγμη η τιμη του εχει πεσει στα 200$. Δηλαδη πιστευεις θα πεσει στο 100 αν βγει το επομενο μοντελο σε ενα μηνα? Ουτε καν. Τωρα αν εισαι εσυ θελεις να το παρεις day one... ε πληρωσε το.

Και για πες.. αυτη η υπερσυσκευη που λες που αξιζει 1000ρικο εχει split screen για Multitasking? microSD παιρνει? amoled οθονη να υποθεσω, ε?? OTG? εφαρμογες βρισκεις? downloads movies/music τι παιζει? wifi direct? παραμετροποιηση στο UI μπορω να κανω? widgets μπορω να χρησιμοποιησω? Απο SAR πως παει? notification led? fm radio? IR blaster? NFC? Ο file manager καλος?
      Γιατι αν δεν μπορει να κανει ολα αυτα το λειτουργικο τοτε τι εννοεις οταν γραφεις "σκεφτεσαι κι αυτο εκτελει"? Μαλλον πρεπει να κανεις πολυ ΠΟΛΥ απλοικες σκεψεις για να λειτουργησει, σωστα???
    • Ο/H ianpan24 έγραψε:

Υποστηριξη του τυπου "you are holding it wrong?". ΑχαχαχαχαΓια το 2 χρονια εγγυηση κρατα μικρο καλαθι ή μπες σε φορουμ που κλαιγονται καποιοι επειδη περασε ενας χρονος απο την αγορα και τους λενε οτι εναι εκτος εγγυησης.
      Antutu? Παμε παρακατω..
      Καλυτερη καμερα στον ΠΛΑΝΗΤΗ??? ΑΧΑΧΑχα. Γιατι? Επειδη στο ειπαν στην διαφημιση? Εγω παντως διαβαζω συγκρητικα που την εχουν κατω απο του Google pixel, του S7, S7 edge. Ελεος με τις μεγαλες ατακες.

Απο εκει και περα η αξια του τηλεφωνου δεν θα πεσει αρκει να μην το αγορασεις μεσα στους πρωτους 2 μηνες κυκλοφοριας. Παρε παραδειγμα το xiaomi redmi pro 4gb/64gb. Κυκλοφορησε τελη αυγουστου, αυτη τη στιγμη η τιμη του εχει πεσει στα 200$. Δηλαδη πιστευεις θα πεσει στο 100 αν βγει το επομενο μοντελο σε ενα μηνα? Ουτε καν. Τωρα αν εισαι εσυ θελεις να το παρεις day one... ε πληρωσε το.

Και για πες.. αυτη η υπερσυσκευη που λες που αξιζει 1000ρικο εχει split screen για Multitasking? microSD παιρνει? amoled οθονη να υποθεσω, ε?? OTG? εφαρμογες βρισκεις? downloads movies/music τι παιζει? wifi direct? παραμετροποιηση στο UI μπορω να κανω? widgets μπορω να χρησιμοποιησω? Απο SAR πως παει? notification led? fm radio? IR blaster? NFC? Ο file manager καλος?
      Γιατι αν δεν μπορει να κανει ολα αυτα το λειτουργικο τοτε τι εννοεις οταν γραφεις "σκεφτεσαι κι αυτο εκτελει"? Μαλλον πρεπει να κανεις πολυ ΠΟΛΥ απλοικες σκεψεις για να λειτουργησει, σωστα???
      Δεν μπορώ...και μόνο ο τρόπος που εκφράζεσαι με απωθεί.
      Τoο old to rock and roll, too young to die.
      Συγγνώμη ε... 8)
    • Διαφήμιση
    • @pavlidisc
      Μη ζητας συγνωμη. Δικαιωμα σου να μη θελεις να μπεις σε κουβεντα με επιχειρηματα. Η αληθεια ειναι οτι ερχεσαι σε δυσκολη θεση.
      Κι εγω ομως πως να το πω.. με απωθουν εκφρασεις του τυπου "καλυτερη καμερα του πλανητη", "λειτουργικο που εσυ σκεφτεσαι κι αυτο εκτελει" κτλ. Οποτε ειπα να στις καταρριψω με επιχειρηματα.
      Επισης με απωθει το να μπαινω σε νημα να διαβασω για το επερχομενο Note2 και διαβαζω παλι εσενα να γραφεις για το μεγαλο ανεκπληρωτο, λογω οικονομικων συγκυριων, ερωτα σου και να τον εκθιαζεις. Στο εξης λοιπον οποτε διαβαζω για το μεγαλο και τρανο υπερτουμπανογαλαξιακο τηλεφωνο θα απανταω καταλληλα. Δικαιωμα μου κι εμενα νομιζω.
      Συγνωμη ε...
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Υπομονή 1-2 μέρες ακόμα για να ανακοινωθούν τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά και η τελική τιμή.
      Πάντως, εάν η συσκευή είναι όπως λένε οι μέχρι σήμερα φήμες και έχει κάτω από 500 δολάρια...βάζοντας σαν παράμετρο και την MIUI που είναι κορυφή (για μένα) στο Android...και γενικά την όλη υποστήριξη που έχει η εταιρία...μιλάμε για άπαιχτο "πακέτο".

Μόνο μελανό σημείο για μένα, η εγγύηση της συσκευής και το πώς θα διεκδικήσεις κάτι σε περίπτωση βλάβης. Τίποτε άλλο. Τα 400-500 είναι πολλά λεφτά παιδιά. Δεν θα τα δώσει εύκολα κάποιος εάν δεν έχει από πίσω του εγγύηση.

Υ.Γ
      Να πώ επίσης φίλε @Panos980 ότι όλοι γνωρίζουμε τις επιδόσεις των κανονικών φωτογραφικών μηχανών. Εδώ όμως μιλάμε για κάμερες κινητών. Έτσι δεν είναι; Η λύση του παίρνω ένα κινητό και με άλλα 200ευρώ παίρνω και μία κάμερα-φωτογραφική 1000 φορές καλύτερη την γνωρίζουμε. Είναι όμως άλλο θέμα αυτό. Εγώ αναφέρομαι σε κάμερες κινητών τηλεφώνων.
      Σαφώς επίσης και συμφωνώ οτι...διαφωνώ οριζοντίως καθέτως και πλαγίως οτι το ios είναι τρύπιο. Αλλά αυτό είναι τελείως άσχετο οπότε το αφήνουμε στην άκρη. :mrgreen:
      Το γκολ μετράει πάντα φίλε μου pavlidisc, το ξέρεις αυτό. Και αν γκολ σημαίνει για κάποιον "ΤΕΛΕΙΑ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, (αν και προσωπικά το θεωρώ ολίγον άτοπο τον συνειρμό "τέλεια φωτογραφία"+"κινητό τηλέφωνο") τότε παίρνει μια τέτοια κινητάρα στο χέρι του και ΑΝ δεν τον καλύπτει ακόμα, τότε με τα λεφτά που έχει γλυτώσει απο άλλες "κινητάρες" τα δίνει και παίρνει ΚΑΛΗ φωτογραφική μηχανή. ΑΝ θεωρεί ότι δεν τον καλύπτει/δεν είναι ποιοτική για τα κριτήριά του...

Έτσι, για την τεκμηρίωση, ιδού δύο σοβαρές ΤΡΥΠΕΣ του iOS μόνο το τελευταίο εξάμηνο:
      Apple issues security update to prevent iPhone spyware
      forbes.com/sites/gordonkelly/2…ity-problem/#70e811b653ec

Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο περι αυτού, τα στοιχεία και τα δεδομένα μιλάνε απο μόνα τους. Προς Θεού, δεν ισχυρίζομαι ότι το Android είναι "άτρυπο", ουδέποτε άλλωστε ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο γιαυτό και δεν έγραψα για λειτουργικό που σκέφτεσαι και αυτό εκτελεί και άλλες τέτοιες τελειότητες. Τίποτα δεν είναι τέλειο άλλωστε... ;)
    • @Panos980
      Εννοείται πώς δεν μπορείς να πιάσεις τέλεια φωτογραφία με κινητό! Αυτό όμως που βγάζει την λιγότερο κακή...την κοστολογεί και ακριβότερα.
      Και εδώ είναι όλο αυτό που λέει ο περισσότερος κόσμος : ΟΚ...καλή η ξεχωριστή φωτογραφική και η βιντεοκάμερα, αλλά το κινητό έχω πάντα μαζί μου. Με αυτό θα τραβήξω άμεσα και απρογραμμάτιστα φωτογραφία. Δεν έχεις πάντοτε επάνω σου μία φωτογραφική μηχανή. Το κινητό όμως το έχεις πάντα. Δίνουν μεγάλη σημασία οι κατασκευαστές στην κάμερα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην τιμολόγηση των συσκευών.
      Όσο για τις τρύπες...υπάρχουν παντού, μόνο που αυτές στο ios κλείνουν πρίν εμφανιστούν. Στο χάος του Android...ποιος θα πρωτομπαλώσει την τρύπα και πότε;

Σεβόμενος απόλυτα αυτό το forum, και γνωρίζοντας οτι είμαι εκτός θέματος, ας σταματήσω εδώ αυτήν την κουβέντα. Δεν νομίζω οτι έχει και νόημα εξάλλου. 8)
    • Διαφήμιση
    • Μήπως πρέπει η Samsung να αντικαταστεί το Note 7 με το Mi Note 2? :P

edit :
      Εντωμεταξύ...η πρώτη φωτογραφία γράφει Samsung επάνω!!! :lol:
      ΕΔΩ
    • Τα κινητα και τα smartphones ειναι σαν τα αυτοκινητα. Δεν εχουν καμια αξια σημερα οσα λεφτα και αν δωσεις για να τα αποκτησεις.
      Σημερα δινεις 1000 ευρω για κινητο και μετα απο δυο μηνες το πουλας 600 το πολυ. Βεβαια αυτο μπορει να μην ισχυει για την μηλοεταιρια και τα προιοντα της για πολλους λογους.

Ποτε μου ομως δεν καταλαβα γιατι καθεστε και λογομαχειτε η τρωγεστε με τις εταιριες και τα προιοντα τους, προιοντα τα οποια τα αλλαζετε σα τα πουκαμισα καθε εξι μηνες.
      Οσο για τις φωτογραφικες δυνατοτητες των smartphones θα συμφωνησω και γω. Δεν ειναι η φωτογραφικη τους μηχανη βασικος παραγοντας για μενα τουλαχιστον ωστε να αγορασω μια συσκευη.
      Μπορει ο κινεζος να μην εχει το καλυτερο software για τα καλυτερα αποτελεσματα στην φωτογραφια, αλλα σιγουρα μπορεις να αποτυπωσεις καποιες στιγμες σου αξιοπρεπεστατα και ανωθεν του μετριου.

Στο κατω κατω, ουτε σε φωτογραφικο διαγωνισμο θα συμμετασχω ουτε σε κανα γνωστο περιοδικο τυπου national geographic θα δουλεψω ως φωτογραφος.
    • Παντος και στις 2φωτογραφιες ειναι sumsnug αν τις δειτε πως εχει κουμπη γιατης εφαρμογες.......ωπος και τον φακελο μετα games

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση