@Bodai Δηλαδή πάω Wipe και μαρκάρω το data και Swipe σωστα και ακολουθώ τις οδηγίες σου πιο πάνω σωστά ?
προβλημα Μι5
-
-
-
Ακου φιλε μου, πας wipe, format data κ ξαναπερνας την ρομ μεσω adb sideload. Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Αν σου διαβαζει το κινητο ο υπολογιστης σαν mi5τοτε μπορεις να την πεταξεις μεσα στο κινητο κ να αποφυγεις το adb sideload.Mi 11 pro
-
-
Θέμα driver με τα 10 άρια δεν προχωρούσε ο @Bodai πρότεινε 7 άρια, εγώ δεν μπορούσα να προχωρήσω είπαμε και συνέχισε ο @thanos485 με 8 άρια και εγένετο φως, σε λίγο τα νεότερα από τον @thanos485
-
-
Χαίρομαι που ακούω αυτά τα νεα
Μου φύγε το άγχος. Είχες δίκαιο τελικά Χρήστο πως τα xiaomi ειναι εφτάψυχα ...χαχα
Σε ευχαριστώ πολυ και εσένα και τον Θάνο και εννοείται και όλους όσους βοήθησαν σε αυτο!!! -
Ο/H basilis23 έγραψε:
Μου φύγε το άγχος. Είχες δίκαιο τελικά Χρήστο πως τα xiaomi ειναι εφτάψυχα ...χαχα
Σε ευχαριστώ πολυ και εσένα και τον Θάνο και εννοείται και όλους όσους βοήθησαν σε αυτο!!!
-
Ο/H basilis23 έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολυ και εσένα και τον Θάνο και εννοείται και όλους όσους βοήθησαν σε αυτο!!!
-
Εννοείται και θα γίνω. Το site ειναι αψογο και τα μέλη του πραγματικά προσφέρουν βοήθεια σε αυτόν που την χρειάζεται. @derveni και @thanos485 δεν γνωριζόμασταν καν και συναντηθήκαμε αμέσως και ασχοληθήκατε τόσες ωρες για να μου επαναφέρεται το κινητο μου. Πολλά μπράβο λοιπόν σε εσάς και το site!!!
-
Ωραία νεα. Μπραβο σε όλους σας ... αποδείξατε μια ακόμα φορά τι μπορούμε να πετύχουμε αν συνεργαζόμαστε σωστα..
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα