μόλις παρέλαβα το κινητό που αγόρασα μέσω αμαζον από γερμανια. έχει την mui 8 global 6.8.18 | beta. βρήκε αυτόματα την νέα mui 6.10.20 την οποία και κατέβασε. όταν όμως προσπαθεί να την εγκαταστήσει μου βγάζει "cant verify update. couldnt verify update package". προσπάθησα να διαβάσω τους οδηγούς. έφτασα μέχρι το σημείο που τσέκαρα ότι ο bootloader μου είναι κλειδωμένος. τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμίζω τις rom?
Redmi 3s απο γερμανία. Δεν αναβαθμίζει την global rom αυτόματα
-
-
-
Δοκίμασε να κατεβάσεις εσυ στον η/υ σου την Global Dev 6.10.20, να την αντιγράψεις στην συσκευή και να την περάσεις με τον Updater. Μπορεί να κατέβηκε corrupted το OTA UpdateΟ/H silverpalm έγραψε:
βρήκε αυτόματα την νέα mui 6.10.20 την οποία και κατέβασε. όταν όμως προσπαθεί να την εγκαταστήσει μου βγάζει "cant verify update. couldnt verify update package".
-
-
και άλλες δύο φωτο
-
Συνδέσου σε Wifi
You may think you can fly - but you better not try -
δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. σε wifi κατέβηκε το αρχείο που δεν κάνει verifyΟ/H Thracia έγραψε:
Συνδέσου σε Wifi
-
Εννοεί κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος πρέπει να ειναι ανοικτό το Wifi
-
ηταν. αλλά και πάλι δεν δούλεψε
-
κατέβασα το αρχείο από το xiaomi.eu πώς το μεταφέρω όμως στο κντ μου? δοκίμασα με το mi pc suite χωρις αποτέλεσμα. μου λέει να αναβαθμίσω το κντ μου πρώτα κ μετά να ξανασυνδεθώ. δοκίμασα να το μεταφέρω κ με bluetooth πάλι τζίφοςΟ/H Bodai έγραψε:
Δοκίμασε να κατεβάσεις εσυ στον η/υ σου την Global Dev 6.10.20, να την αντιγράψεις στην συσκευή και να την περάσεις με τον Updater. hhΜπορεί να κατέβηκε corrupted το OTA UpdateΟ/H silverpalm έγραψε:
βρήκε αυτόματα την νέα mui 6.10.20 την οποία και κατέβασε. όταν όμως προσπαθεί να την εγκαταστήσει μου βγάζει "cant verify update. couldnt verify update package".
-
από τον browser του κινητού σου δεν μπορείς να το κατεβάσεις το αρχείο που θες?
αν δεν μπορείς και διακόπτεται το download, βάλε άλλον, π.χ. τον google chrome από το playstore.
(το link που έβαλες, σε πετάει σε σελίδα λίγο άσχετη ή μου φαίνεται??)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
το αρχείο το κατέβασε κανονικά ή έτσι νομίζω τουλάχιστον μιας που έφτασε στο 100% αλλά κ υπάρχει στο folder του κντ (βλέπε φωτό πιο πάνω). τώρα αν είναι corrupt δεν το ξέρω. αυτό που παρατήρησα όταν η διαδικασία εγκατάστασης γίνεται αυτόματα είναι ότι αφού ολοκληρωθεί η λήψη του αρχείου και αρχίζει το uncrypting, διακόπτεται απότομα σε κάποια φάση. όταν προσπαθώ manually απτον updater επιλέγοντας από που να κάνει το update μου λέει cannot verify the update (βλέπε φωτό πιο πάνω).Ο/H demakhs έγραψε:
από τον browser του κινητού σου δεν μπορείς να το κατεβάσεις το αρχείο που θες?
αν δεν μπορείς και διακόπτεται το download, βάλε άλλον, π.χ. τον google chrome από το playstore.
(το link που έβαλες, σε πετάει σε σελίδα λίγο άσχετη ή μου φαίνεται??)
(διόρθωσα το λινκ. σ'ευχαριστώ)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0