μόλις παρέλαβα το κινητό που αγόρασα μέσω αμαζον από γερμανια. έχει την mui 8 global 6.8.18 | beta. βρήκε αυτόματα την νέα mui 6.10.20 την οποία και κατέβασε. όταν όμως προσπαθεί να την εγκαταστήσει μου βγάζει "cant verify update. couldnt verify update package". προσπάθησα να διαβάσω τους οδηγούς. έφτασα μέχρι το σημείο που τσέκαρα ότι ο bootloader μου είναι κλειδωμένος. τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμίζω τις rom?
Redmi 3s απο γερμανία. Δεν αναβαθμίζει την global rom αυτόματα
-
-
-
Ο/H silverpalm έγραψε:
βρήκε αυτόματα την νέα mui 6.10.20 την οποία και κατέβασε. όταν όμως προσπαθεί να την εγκαταστήσει μου βγάζει "cant verify update. couldnt verify update package".
-
-
και άλλες δύο φωτο
-
Συνδέσου σε WifiYou may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Συνδέσου σε Wifi
-
Εννοεί κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος πρέπει να ειναι ανοικτό το Wifi
-
ηταν. αλλά και πάλι δεν δούλεψε
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H silverpalm έγραψε:
βρήκε αυτόματα την νέα mui 6.10.20 την οποία και κατέβασε. όταν όμως προσπαθεί να την εγκαταστήσει μου βγάζει "cant verify update. couldnt verify update package".
-
από τον browser του κινητού σου δεν μπορείς να το κατεβάσεις το αρχείο που θες?
αν δεν μπορείς και διακόπτεται το download, βάλε άλλον, π.χ. τον google chrome από το playstore.
(το link που έβαλες, σε πετάει σε σελίδα λίγο άσχετη ή μου φαίνεται??)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
από τον browser του κινητού σου δεν μπορείς να το κατεβάσεις το αρχείο που θες?
αν δεν μπορείς και διακόπτεται το download, βάλε άλλον, π.χ. τον google chrome από το playstore.
(το link που έβαλες, σε πετάει σε σελίδα λίγο άσχετη ή μου φαίνεται??)
(διόρθωσα το λινκ. σ'ευχαριστώ)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0