Εγώ θα έκανα αρχικά ένα factory reset κ θα ξαναπροσπαθουσα....αν δεν διορθωνόταν η κατάσταση, μετά θα πήγαινα σε πιο δραστικά μέτρα...

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούδοκίμασα κ με ftp (πάντα ακολουθώντας τους οδηγούς εννοείται), έχοντας κάνει κ debugging (μπορεί να ήταν κ αχρείαστο δεν ξέρω), αλλά μια-δυο φορές που το δοκίμασα διακόπτεται η μεταφορά του αρχείου.Ο/H silverpalm έγραψε:
κατέβασα το αρχείο από το xiaomi.eu πώς το μεταφέρω όμως στο κντ μου? δοκίμασα με το mi pc suite χωρις αποτέλεσμα. μου λέει να αναβαθμίσω το κντ μου πρώτα κ μετά να ξανασυνδεθώ. δοκίμασα να το μεταφέρω κ με bluetooth πάλι τζίφοςΟ/H Bodai έγραψε:
Δοκίμασε να κατεβάσεις εσυ στον η/υ σου την Global Dev 6.10.20, να την αντιγράψεις στην συσκευή και να την περάσεις με τον Updater. hhΜπορεί να κατέβηκε corrupted το OTA UpdateΟ/H silverpalm έγραψε:
βρήκε αυτόματα την νέα mui 6.10.20 την οποία και κατέβασε. όταν όμως προσπαθεί να την εγκαταστήσει μου βγάζει "cant verify update. couldnt verify update package".
να κάνω factory reset κανένα πρόβλημα. Μιας και σε βρήκα όμως. αν θέλω να το γυρίσω στην stable global από την developer global που έχω τώρα πώς θα περάσω την rom στο κινητό από το pc για να την βρει μετά το reset? δες πιο πάνω στις απαντήσεις μου για να δεις ότι έχω δοκιμάσει ένα δυο τρόπους να το κάνω χωρίς αποτέλεσμα.Ο/H demakhs έγραψε:
Εγώ θα έκανα αρχικά ένα factory reset κ θα ξαναπροσπαθουσα....αν δεν διορθωνόταν η κατάσταση, μετά θα πήγαινα σε πιο δραστικά μέτρα...
εννοείς στο mipc suite ή που ακριβώς δεν το βλέπει? για το mipc suite διάβασα ότι δεν υποστηρίζει συσκευές με marshmallow όπως η δικιά μου. όταν ακολούθησα τις οδηγίες για να δω αν το bootloader είναι κλειδωμένο το αναγνώρισε. τώρα αν εννοείς δεν το αναγνωρίζει στο ftp, εκεί το βρίσκει το κντ αλλά διακόπτεται η μεταφορά (ftp μέσω wifi). καμιά ιδέα πως να μεταφέρω το αρχείο από pc στο κντ?Ο/H NasDriver έγραψε:
Για να μην βλέπει ο Υπολογιστής το κινητό σαν συσκευή και συγκεκριμένα σαν MTP, σημαίνει ότι κάτι δεν έχεις κάνει σωστά από θέμα drivers ή δικαιώματα επικοινωνίας.
έχεις δίκιο. το κατάλαβα αργότερα. κατέβασα κ την ρομ από το οφίσιαλ σάιτ miui.com αλλά ούτε αυτό έλυσε το πρόβλημα. αναρωτιέμαι αν τελικά μπορεί να λέει global 6.8.18 beta στο about phone αλλά δεν είναι official romΟ/H Thracia έγραψε:
Αν φλάσαρες με MiFlash την 6.8.18 fastboot κατευασμένη από το en.miui.com είναι αδύνατο να μην είναι Official ..Ο/H silverpalm έγραψε: