Διαφήμιση

Αναβαθμιση σε android 4.2/4.3/4.4

• Αναβαθμιση σε android 4.2/4.3/4.4

Εχω στη κατοχη μου ενα mi2s 32g κανα δυο μερες,τι να πω...
      δεν παιζετε το τηλεφωνο.
      μετα απο λιγω κοπο (δεν το κατεχω και καλα το θεμα) αλλαξα τη ROM και εβαλα moultilag pack για ελληνκα και τωρα φυσαει!
      εχω μια ερωτηση,η συσκευη τρεχει με android 4.1 μπορουμε να την αναβαθμισουμε σε 4.2 η και στης ποιο νεες 4.3 /4.4?
    • Ο/H smitsos έγραψε:

Εχω στη κατοχη μου ενα mi2s 32g κανα δυο μερες,τι να πω...
      δεν παιζετε το τηλεφωνο.
      μετα απο λιγω κοπο (δεν το κατεχω και καλα το θεμα) αλλαξα τη ROM και εβαλα moultilag pack για ελληνκα και τωρα φυσαει!
      εχω μια ερωτηση,η συσκευη τρεχει με android 4.1 μπορουμε να την αναβαθμισουμε σε 4.2 η και στης ποιο νεες 4.3 /4.4?

Μεγειές!
      Η MIUI που φοράει επίσημα το κινητό είναι σε έκδοση 4.1 κάτι που αναφέρεται πως θα αλλάξει σύντομα (ήδη αν έχω ακούσει σωστά
      κυκλοφορεί για νεότερες συσκευές έκδοση με 4.2).
      Από εκεί και πέρα αν θες σε έκδοση AOSP, δηλαδή χρησιμοποιώντας κώδικα της Google χωρίς τις προσθήκες-βελτιώσεις της Xiaomi
      έχει βγει και έκδοση 4.4. Δυστυχώς χωρίς να είναι το κινητό απόλυτα πλήρες.
      Με τη δημοσίευση του κώδικα του πυρήνα της συσκευής αυτό θα αλλάξει σύντομα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H smitsos έγραψε:

Σε ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου!
      Ξερεις γενικα ποιες θα ειναι η διαφορες που θα υπαρχουν?

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της έκδοσης Kitkat (Android 4.4) είναι ότι δεσμεύει λιγότερη μνήμη (RAM) του κινητού από τον προκάτοχό της (4.3)
      κατά 16%.
      Συγκεκριμένα αναφέρουν πως μπορεί να λειτουργήσει με την εν λόγο έκδοση και κινητό που έχει 512MB μνήμη. Καταλαβαίνεις οπότε στο δικό μας
      κινητό που έχει 2GB τί θα συμβεί...
      Το δικό μας όπως σου ανέφερα "φοράει" μια όμορφα τροποποιημένη έκδοση της 4.1.
      Για μένα αποτελεί μονόδρομος η MIUI και ας μείνω με παλιότερη έκδοση του Android...
    • Φιλε μου θελω να σε ρωτησω κατι ασχετο με το θεμα μας
      το τηλεφωνω το εχω απο το σαββατο η πρωτη φορτιση μου εβγαλε 1 μερα με χαλαρη λειτουργια
      η 2η φορτιση (εγινε το βραδυ)στη δουλεια με μονιμο wifi αρκετες κλησεις και χαλαρω σερφαρισμα μου κρατησε μεχρι το απογευμα,
      ειναι φυσιολογικο η θελει στρωσιμο η μπαταριες δηλ 2-3 πληρεις αποφορτισεις και θα στρωση?
      εσενα ποσο σου κραταει?
      προερχομε απο iphone 4 που εχει μικροτερη μπαταρια και μου κρατουσε 1 μερα σε full κατασταση και χαλαρη εβγαζε και 3 μερες χαλαρα!
      κανω κατι λαθος?
    • Δυστυχώς στο θέμα μπαταρίας δεν μπορείς να έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις μια και από τις 3,5 ίντσες πήγες σε 4,3 με ανάλυση 720p.
      Παρόλα αυτά και το δικό μου με πολύ χρήση (μόνιμα ανοιχτό 3G & WiFi, πολλά λεπτά ομιλίας, σερφάρισμα και κάποια παιχνίδια)
      διαρκεί 13 ώρες περίπου.
      Ίσως η μεγαλύτερη μπαταρία να ήταν καλή κίνηση, όμως προς το παρόν έχω μια φορητή μπαταρία-φορτιστή μαζί μου και δεν
      "ξεμένω" ποτέ..