καλησπερα μετα απο 9 μηνες που εχω το παραπανω κινητο σε αψογη κατασταση χωρις γρατζουνια δεν λειτουργει η αφη στην οθονη παταει οτι θελει ειδικα στο μεσο εβγαλα την μπαταρια γιατι δεν μπορουσα να το απενεργοποιησω την ξανα εβαλα τπτ! τρεχει οφισιαλ μιουι! τι να κανω;
redmi note 2 η οθονη παταει οτι θελει
-
-
-
-
-
-
Δεν παίζει να έκανε install σε 2 sec
Μάλλον έχεις αλλού πρόβλημα...τον ίδιο οδηγό τον είχες κάνει και παλιότερα ? -
ναι ακριβως τον ιδιο αλλα τοτε εκανε γυρω στα 80 δευτερολεπτα ! ξεχασα να αναφερω ειναι αγορασμενο απο vickmall 8/1/2016 υπαρχει εγγυηση;
εντιτ φταει που εχω windows 8 στο πισι ; -
Υπάρχει περίπτωση να βρεις άλλη μπαταρία να δεις συμπεριφορά ?
-
εχει ενας φιλος μ το ιδιο ακριβως κινητο ! θα το δοκιμασω ! στο twrp μπανει αλλα και εκει συνεχιζει τις τρελες ! θα επανερθω μεχρι το βραδυ μιας και ο φιλος ειναι στο πανεπιστημιο αυτη την στιγμη! ειμαι απο πατρα βεβαια ! αν καποιο μελος εχει ορεξη να με βοηθησει ειναι ευπροσδεκτη!( το προβλημα ειναι στο κεντρο της οθονης ! οταν εκλεισα και ξανα ανοιξα το κινητο μπας και ειχε φαει φρικη στο dialer του pin πατουσε το 1 2 3 επανελημενα και ασταματητα!
-
Και στο TWRP τα ίδια ? Δεν είναι καλό αυτό
Ξεκίνα να φτιάχνεις κανένα βιντεάκι με τα τρελά που κάνει...θα πρέπει να μιλήσεις και με το κατάστημα που το αγόρασες κάποια στιγμή -
αυτη τη στιγμη δεν εχω κινητο να τραβιξω βιντεακι ! εστειλα ηδη στο vickmall! αλλα δεν ξερω ποσο εγγυηση εχω ή αν αξιζει να το φτιαξω !
-
αν θελεις δκιμασε κι αυτον Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
δεν εχεις να χασεις τιποτα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0