Καλησπέρα και πάλι. Επανέρχομαι σε απόγνωση για βοήθεια!
Μετά από πολλά προβλήματα με την 6.10.20, αποφάσισα να βάλω ξανά την επίσημη stable από το site του MIUI. Αν και το install έδειξε επιτυχία στο TWRP, αυτή τη στιγμή το κιν έχει μείνει για τουλάχιστον 20' στην οθόνη με το λογότυπο της MI και όταν προσπαθώ να κλείσω το κινητό μου, η οθόνη σβήνει στιγμιαία και επανέρχεται το λογότυπο. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Το έκανα αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο εδώ και 8' περίπου. Υπάρχει περίπτωση η καθυστέρηση να οφείλεται στο ότι bootάρει πρώτη φορά η νέα rom; Είναι κάτι λογικό;
Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει κάποιο κόλλημα εδώ - το λέω γιατί όταν έβαλα την 6.10.20 δεν πήρε τόσο πολύ χρόνο να ανοίξει Τι μπορεί να γίνει σε αυτήν την περίπτωση;
Το κινητό εν τω μεταξύ δεν απενεργοποιείται καν
Αν έκανες πάλι ξεκλείδωμα και reboot αλλά το brick επιμένει, ξανα-εγκατέστησε με fastboot το TWRP εκ νέου και φλασαρε πάλι την rom που είχες πριν για να ανοίξει το κινητό σου.
Αν ανοιξει το 1ο που κάνεις είναι τσεκάρεις ΙΜΕΙ & mac address
Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει κάποιο κόλλημα εδώ - το λέω γιατί όταν έβαλα την 6.10.20 δεν πήρε τόσο πολύ χρόνο να ανοίξει Τι μπορεί να γίνει σε αυτήν την περίπτωση;
Το κινητό εν τω μεταξύ δεν απενεργοποιείται καν
Twrp και . official rom αν δεν ξέρουμε ή δεν ρωτήσουμε
Αν έχεις ακόμη το twrp φλασσαρε Ελληνική
You may think you can fly - but you better not try