Δέκα μέρες έχω το Mi Note Pro και ξαφνικά μας προέκυψε νέα ΚΑΨΟΥΡΑ (που λέει και ο φίλος Χρήστος (aka @Bodai)) .
Εξωκοσμικό , λένε κάποιοι στα reviews , και πως να μην είναι με αυτές τις καινοτομίες (ακουστικό και Proximity sensor
κρυφά κάτω από την οθόνη) οθόνη από άλλο πλανήτη και , και , και . 'Ακου φίλε μου 24k χρυσά rims στη κάμερα και
fingerprint sensor . Ενα κινητό που δεν μοιάζει με κανένα άλλο .
Το αναφέρανε σαν concept , αλλά στις 4 Νοεμβρίου βγαίνει στην αγορά γύρω στα 500 Ε για το 4/128 και στα 550 Ε για
για το 6/256 . Ετσι λένε.... Να δούμε που θα το πάνε τα μαγαζιά .
Χριστούγεννα έρχονται , να μην κάνω ένα δώρο στο εαυτό μου ?
Είδα το Mi Note 2 και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση ότι μιλάνε για International έκδοση κάτι που ίσως είναι απλά μαρκετινίστικο μπορεί όμως να είναι και ένδειξη για διεθνές άνοιγμα σε όλες τις αγορές.
Αλλά...
Το ΜΙΧ είναι απλά == Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α == .
Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τα reviews του και τις επιδόσεις του. Οφείλω να πω ότι ήμουν έτοιμος να πάω για το One Plus 3 και το MIX με φρέναρε.
Πολλά μπράβο στην εταιρία που τόλμησε το πραγματικά διαφορετικό, παίρνοντας την ιδέα του Sharp Aquos και παρουσιάζοντας κάτι και πανέμορφο και διαφορετικό ενώ όλοι πλασάρουν "καινοτομίες" και έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε απαραίτητο την αδιαβροχοποίηση σε ένα τηλέφωνο λες και θα πάμε να κάνουμε βουτιά με τη συσκευή.