Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς μου δημιουργηθηκε προβληματάκι με το κινητο. Είχα την τελευταία stable rom σε redmi note 3 Pro και αποφάσισα να βάλω την developer MM. Έκανα λοιπόν nandroid backup οπως έδειξε και ο φίλος στον υπερβοηθητικο οδηγό του για αλλαγη από lollipop σε MM και πέρασα την ΜΜ όπως έδειχνε εκεί (εκτός από το κομμάτι με το unlock του bootloader επειδή το pc ενώ άλλες φορες αναγνώριζε κανονικα το κινητό στο σημείο με fastboot devices αυτή τη φορά δεν το έβρισκε και το ξεπέρασα, μπορεί να φταίει και αυτό πείτε μου) . Αφού τα έκανα όλα αυτά άνοιξε το κινητό κανονικά και είχα θέμα με τα permissions. Το κινητό λειτουργούσε με άλλα όταν μου έβγαζε ότι ζητάει άδεια για κάτι μου άφηνε να πατήσω μόνο το deny αφού το allow το πατουσα μεν αλλά δεν γινόταν τίποτα.
Με αυτά και με αυτά αποφάσισα να κάνω restore. Κάνω κανονικά restore μέσω twrp γίνεται μια χαρά και όταν ανοίγει το κινητό ενώ έχω φόντο ίδιο με παλιά πριν περάσω την ΜΜ κλπ με το που πάει να δείξει homescreen τη δείχνει για λίγο και μετά μαυριζει η οθόνη και κλειδώνει το κινητό.
Αν έχω κάνει κάτι λάθος κλπ πείτε μου παιδιά. Αλλιώς αν είναι να τα κάνω όλα από την αρχή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Με αυτά και με αυτά αποφάσισα να κάνω restore. Κάνω κανονικά restore μέσω twrp γίνεται μια χαρά και όταν ανοίγει το κινητό ενώ έχω φόντο ίδιο με παλιά πριν περάσω την ΜΜ κλπ με το που πάει να δείξει homescreen τη δείχνει για λίγο και μετά μαυριζει η οθόνη και κλειδώνει το κινητό.
Αν έχω κάνει κάτι λάθος κλπ πείτε μου παιδιά. Αλλιώς αν είναι να τα κάνω όλα από την αρχή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.