Διαφήμιση

Επισκευή οθόνης Xiaomi Mi5 στην Αθήνα... Που? [SOLVED]

• Διορθώθηκε
    • Επισκευή οθόνης Xiaomi Mi5 στην Αθήνα... Που? [SOLVED]

Μου επεσε και εχει ραγισει η οθονη του κινητου,που θα βρω για αρχη οθονη να παραγγειλω? καλης ποιοτητας ? Εξωτερικο? Προτεινεται μου sites και αν ξερετε κανενα καταστημα να αναλαμβανει τετοιου ειδους επισκευη πειτε μου.. Ευχαριστω!
    • Στα γνωστά κινεζοκαταστήματα θα βρεις οθόνη, αλλά εξουσιοδοτημένο service να στην αλλάξει δεν υπάρχει... Μόνο μεμονομένοι τεχνικοί, αλλά όχι εξειδικευμένοι στα xiaomi... Μπορείς και μόνος σου όμως, εαν παρακολουθήσεις το τρόπο αλλαγής στο YouTube...
    • Καλησπέρα,
      Φίλε Χρήστο εβγαλες άκρη με την οθόνη; Και εμένα έχει χαλάσει το touch σε ένα σημείο και ψάχνω να δω τι γίνεται.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @paridos όπως έγραψε και ο @caeser εξουσιοδοτημένο service στην ελλάδα δεν υπάρχει. Ή θα αγοράσεις κάποια οθόνη μόνο και θα το αλλάξεις μόνος:

Ή αν βρείς κάποιον τεχνικό να στο αναλάβει- επι πληρωμή λογικά,
      Ή θα το στείλεις σε service της xiaomi εξωτερικό, επι πληρωμή φυσικά.

Υπάρχει πλέον και η infoquest η οποία ανακοίνωσε οτι θα είναι διανομέας xiaomi και το service θα γίνεται στα service points της,
      αλλά απο ότι κατάλαβα αυτό αφορά τα κινητά που έχουν αγοραστεί μέσω αυτήν και μόνο. Δεν γίνεται επίσημο εξουσιοδοτημένο service της xiaomi.
      Φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις τηλέφωνο στην infoquest να ρωτήσεις (αν και δεν νομίζω). Αν ναι, θα είναι με πληρωμή φυσικά.
    • φίλε μου ψάξε και βρες στο aliexpress μια οθόνη και διευκρίνησε με τον πωλητή να ειναι 100% original γιατι παίζει και πολύ μαϊμού γενικά και ειναι κρίμα για το συγκεκριμένο τηλεφωνο και μετα προσεκτικά όπως είπαν και τα υπόλοιπα μέλη πάλεψε το μόνο σου για να την αλλάξεις. Γενικά τα xiaomi δεν ειναι πολύπλοκα στην αποσυναρμολόγηση και δεν θέλει τρομερή ικανότητα και δεξιοτεχνία.τα flex πρόσεχε μόνο όπως τα βγάζεις να μην σου κοπούν. Αν δεν εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου βρες κάποιον κατσαβίδακια και στο φτιάχνει.infoquest αποκλείω καθώς το mi5 δεν εχει κυκλοφορήσει επίσημα Ελλάδα όποτε θα σου δώσουν άκυρο η θα σου πουν τιμή 150 plus...επίσης καλό θα ήταν να πεις στον πωλητή η οθόνη που θα σου δώσει να εχει πάνω την ταινία διπλής όψεως. Να γίνει μαμισιο πάλι!
    • Έχω διαβάσει και εγώ ότι παίζει πολύ μαϊμού και είναι κρίμα γιατί είναι καλό τηλέφωνο. Θενκς πάντως για τις απαντήσεις

• Διαφήμιση
    • Ναι προσεχε γιατι τρωνε και πολλες μπανανες.χαχχα.Παντως αν βρεις καποιον εδω και το κανεις και ειναι καλος πες μας το να το εχουμε υποψην..!!! :D :D
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Είχα διαβάσει μέσα από το φόρουμ ότι αυτό το site έχει ανταλλακτικά
      dragon-tt
      Αλλά πώς ξέρεις αν είναι original???
      Επίσης αν δείτε έχει την πλήρη οθόνη με 98$ και screen assembly with digitizer με 58$. Και το δεύτερο ερώτημα είναι, να πάρω με τα 98$ όλο το μπροστά κομμάτι, που θεωρητικά θα είναι ποιο εύκολο να αλλαχτεί χωρίς να σπάσω κάτι η το άλλο μετά 58$?

• Original LCD For Xiaomi Mi 5 M5 Mi5 Pro Prime Display Screen Digitizer Touch Screen Glass Panel 5.15 Inch Replacement FreeTools
      Original LCD For Xiaomi Mi 5 M5 Mi5 Pro Prime Display Screen Digitizer Touch Screen Glass Panel 5.15 Inch Replacement FreeTools-in Mobile Phone LCDs from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
      (from AliExpress Android)

Φιλε μου επικοινωνησε με αυτον τον πωλητη και διευκρινησε να ειναι original. Αν εισαι απο Αθηνα στην αλλαζω και εγω την οθονη.

Διαγραφή συνδέσμου. Κανονισμοί φόρουμ
    • Διαφήμιση
    • εχει ετοιμοπαραδοτη το cityshop στην αρτα 77 ευρω εγω απο εκει πηρα το τηλεφωνο μαλιστα ειχε fake rom το εστειλα πισω μου περασαν μια κανονικη με εξοδα δικα τους,πολυ εξιπηρετικοι....