Πολλα μπραβο σε ολους.........ητανε φυσιολογικο που ο αριθμος εφτασε δω και θα παει και πολυ παραπανω........πλεον δεν με κοιτανε περιεργα για το ποιο κινητο εχω στα χερια..... γιατι εχουμε ολοι την ιδια μαρκα....τους το κολλησα και αυτοι κολλησαν αλλους και αλλους και εσεις τους δικους σας αλλους.......του χρονου τετοιο καιρο 5 φορες πανω!
Συμπληρώσαμε τα 20000 μέλη !!!
-
-
Μπράβο παιδιά είμαστε κοντά σας, και σας ευχαριστούμε για όλα.
-
Η κοινότητα αυτή έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να προσδώσει στην xiaomi και τις συσκευές της, προστιθέμενη αξία.
-
Μπράβο σας,ρε παιδιά, τρομερή δουλειά γιαυτό και η καθημερινά αυξανόμενη προσέλευση νέων μελών. Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για μια εταιρεία από αυτήν. Κανονικά θα έπρεπε να αναλάβει τα έξοδα όλα, η μαμά Xiaomi, γιατί αν δεν υπήρχε η κοινότητα αυτή , εγώ προσωπικά, αλλά και οι περισσότεροι φαντάζομαι, δεν θα γνωρίζαμε τα προϊόντα της.
-
παμε ωρε δεν μασαμε.........άντε και 10000000.....και βαλε άλλα 00000000000 τόσα.........
" Γεωπόνος”
-
Καταρχας ενα μεγαλο Μπραβο σε μια Μεγαλη κοινοτητα, και εις ανωτερα παιδια.
Κατα δευτερον αν και ειχα προτεινει το μεταλλιο επρεπε να προτεινω και ενα ειδικο δωρο στο 20000 μελος απο την κοινοτητα.
VIP Για ενα χρονο, ετσι απλα, τιμητικο
Ξερω ειναι αργα αλλα μια το σκεφτηκα και μια το ξεχασα να το προτεινω οταν επρεπε.
Δεν πειραζει στο 30000 μελος το βλεπετε, κοντα ειναι -
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε και την υποστήριξη που παρέχεται.Πρωτοπηρα xiaomi προ 3μηνου λόγω περιέργειας και οικονομικών στενοτητων, πλέον ομως δε βλέπω να φεύγω σύντομα απο εδω.Ελπιζω τα χριστούγεννα να μου κάνω δώρο το mi5s plus.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπράβο σε όλους παιδιά για ακόμα μια φορά, χαίρομαι που είμαι μελος αυτής της κοινότητας και να πάμε ακόμα ποιο ψηλά, αντε σιγά σιγά να ετοιμάζονται τα καταστήματα MI στην Ελλάδα
-
Συγχαρητηρια . Άντε και με το το mi mix τώρα θα φτάσουμε στα 200000 μέλη!!!
-
Ετσι μπραβο παιδια και αντε να αυξανομαστε σιγα σιγα και αλλο!!!!
-
Πετάει η ομάδα λέμε !!!!!!!!
-
αντε και εις ανώτερα παμε για τις 30.000 !!!!!!!!!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0