Εγώ πού τέτοια τύχη; Η γυναίκα μου έχει ένα Lenovo A916 με όλα τα προβλήματα, αλλά όταν της λέω να πάρει το RN3 Pro μου και εγώ άλλο, αρνείται κατηγορηματικά. Λέτε να με μισεί;Ο/H Ser milo έγραψε:
Τωρα πως πειθουνε τη γυναίκα ότι θέλω να της ξεφορτωθω το redmi note 3 sp που έχω κανα εξάμηνο τώρα για να πάρω το τούμπανο.
Και της το χω κάνει άλλες δύο φορές .
Της έδωσα redmi 1s για να πάρω το redmi note 2 και μετά το 3.
Προβλεπω να ναι βαριά ή παντόφλα
Μια συσκευή από το μέλλον, η Xiaomi την φέρνει στο παρόν: Xiaomi Mi MIX
-
-
-
Φυσικά, λόγω τιμής σου λέω!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ θέλω να δώσω 500+ ευρώ για κινητό που εγγύηση έχει μόνο για ένα χρόνο κ πρέπει να το στείλω στην Κίνα με αναμονή τουλάχιστον 2+ μήνες.
Από την άλλη όμως... είναι πολύ ωραίο το άτιμο.
Ακόμη κ το Mi 5S Plus να πάρω που το σκόπευα σύντομα δεν είναι το ίδιο.
Έρχονται κ τα τέλη κυκλοφορίας... άστα βράστα με λίγα λόγια. -
Δεν το γραψες σωστά, τέλος κυκλοφορίας κινέζικων κινητών, από τον επόμενο μήνα, που έρχονται αυτά που....δεν έγραψες σωστά!!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν σε πιάνω.
Είσαι κ μακριά! -
πρέπει να τα γράψω στη γλώσσα σου, οκ.
θα μελετήσω λίγο το...λεξικό σας και επανέρχομαιιιιιιι...
ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ- Το λεξικό της Λάρισας που κάνει πάταγο! – Makeleio.gr
(κοντοπατριώτες είμαστε...καταγωγή από κει κοντά έχει ο μπαμπάς...δεν μου ναι "ξένη" η προφορά....
) Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Είδα αυτό το συγκριτικό βίντεο κ φωτό των καμερών κ απογοητεύτηκα.
Τόσο χάλια κάμερα σε τόσο ακριβό κινητό είναι ανεπίτρεπτο.
Ακόμη κ εγώ που βγάζω μία φωτό το μήνα εκνευρίστηκα.
Κρίμα, κρίμα κ πάλι κρίμα. -
Διαβασα στο σαιτ, ότι η Xiaomi, 10.000 κινητα τον μηνα θα φτιαχνει! αληθεια ψεμμα δεν ξερω,,, δεν θα γινει μαζικη παραγωγη!!!!!
-
Αυτό έβλεπα και εγώ, o προεδρος της εταιρείας αναφέρει πως έχουν θέμα με το κεραμικό σώμα και δε βλεπει να αυξάνεται η
παραγωγή σύντομα. Μπορει όμως να ειναι και κολπο για να αυξήσει ακόμα παραπάνω τη ζήτηση. Αν και δε
μπορώ να πιστέψω πως αυτό το κινητό χρειάζεται τέτοια κόλπα για να πουλήσει σα τρελλο...
-
Φίλοι μου πριν λίγο είδα συγκριτικό βίντεο κάμερα κ βίντεο του iPhone 6S Vs Xiaomi RedMi Note 3 Pro κ η διαφορά είναι μικρή κ αποδεκτή λόγω τιμής φυσικά.
Πως γίνεται η Xiaomi να χάλασε τόσο πολύ την κάμερα στο Mi Mix σε μια συσκευή υποτίθεται ναυαρχίδα-πρότυπο κ η ακριβότερη μέχρι στιγμής;
Του Mi Note 2 είναι πολύ καλύτερη. -
Ασφαλώς θα αστειεύεσαι!!!!!!! ΟΥΤΕ το 1% της κάμερας του iPhone 5 δεν πιάνει το RN3 Pro... οχι του 6s!!!!!
Ρε παιδιά... θα με τρελάνετε δηλαδή! Θέλετε και τα λέτε αυτά ή σας βγαίνουν κατά λάθος;;;;;
Φίλε μου συγγνώμη για το απότομο αλλα δημιουργείς ΛΑΘΟΣ εντυπώσεις!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα