Ναι την είδα... ολίγον "τσιμπιμένη", αλλά δεν περίμενα και "θαύματα"... (γκρινιάζω λίγο για να προετοιμαστώ και ψυχολογικά...χαχαχα!)Ο/H maddoctor έγραψε:
Εμφανίστηκε και Mi Mix Pro έκδοση.....

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι την είδα... ολίγον "τσιμπιμένη", αλλά δεν περίμενα και "θαύματα"... (γκρινιάζω λίγο για να προετοιμαστώ και ψυχολογικά...χαχαχα!)Ο/H maddoctor έγραψε:
Δεν ξέρω ο "γλυλούλης" πόσο θα την έχει, αλλά εάν κοιτάξεις στο Coolicool την έχει 90$ κάτω! Πάντως είναι αρκετά τσιμπημένη απ' όπου και εάν την κοιτάς!Ο/H caeser έγραψε:
Ναι την είδα... ολίγον "τσιμπιμένη", αλλά δεν περίμενα και "θαύματα"... (γκρινιάζω λίγο για να προετοιμαστώ και ψυχολογικά...χαχαχα!)Ο/H maddoctor έγραψε:
Όσο και να την έχει ο yeso521 ...σίγουρα και ΠΑΛΙ θα γκρινιάξω ... δεν τίθεται θέμα επ'αυτού (αφού 521€ δεν θα την έχει!)!Ο/H maddoctor έγραψε:
Δεν ξέρω ο "γλυλούλης" πόσο θα την έχει, αλλά εάν κοιτάξεις στο Coolicool την έχει 90$ κάτω! Πάντως είναι αρκετά τσιμπημένη απ' όπου και εάν την κοιτάς!
Δεν υπάρχει τέτοιο θέμαΟ/H kon.geo έγραψε:
Εγώ ψήνομαι για το MIX, αλλά δεν ψήνομαι να περιμένω 2 μήνες...Ο/H osalonikios έγραψε:
Εγώ προτεινω αν κάποιος "ψηνεται" για το Μιχ να περιμένει 2 μήνες.
Θα γλυτώσει 100-200€.
Εναλακτικη θεραπεια:Ο/H caeser έγραψε:
Αν η θεραπεία μου κοστίσει 100-200€ θα τα δώσω για να γίνω καλά... τι να κάνω ο "άρρωστος"?)
Σαν δηλωμένος καψούρης(!) μόλις πρωτοεμφανίστηκε , θα συμφωνήσω στο "περίμενε" αλλά όπως είχα πει να το έχω τα ΧριστούγενναΟ/H osalonikios έγραψε:
Εγώ προτεινω αν κάποιος "ψηνεται" για το Μιχ να περιμένει 2 μήνες.
Θα γλυτώσει 100-200€.
'Εχεις δίκιο και δεν είναι μόνο θέμα κάμερας , αλλά μικρά παιδιάΟ/H GR_Macedon έγραψε:
Εγω προτείνω νσ περιμενετε να δειτε εντυπώσεις καμερας από απλους χρηστες. Είδατε τι γινεται με το redmi note 3 pro. Χτες είχα στα χέρια μου ένα hongmi και η νυχτερινή φωτογραφία που έβγαλα μου άρεσε περισσότερο από αυτή που έβγαλε το Redmi note 3 pro μου.![]()