@z953rr Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά νομίζω έχει κλειδώσει ο bootloader και σου το έγραψα εχτές να μην το επιχειρήσεις, περιμένω να δω το αποτέλεσμα.
Γενική κουβέντα για το Mi MIX
-
-
Πως εχει κλειδωσει τη στιγμή που μπορω να βαλω την EPIC Κ την RR 7.1.2 επαναλαμβανομενα?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
και στα δυο κινητα μου, mi mix, mi max, οταν περασα απο global stable, σε Ελληνικη XTRV, και τα δυο μου κολλησαν. Τι εκανα: μπηκα στο twrp ,,,, ως τελευταια λυση!!!!!!,,, και εκανα full wipe: dalvik, cache, data , και το system. Μετα reboot > recovery, και μετα install την XTRV. Μετα παλι κολλησαν, και ξανα την ιδια διαδικασια, full wipe, install. Μπορει να γινει η εγκατασταση, η , θα κολλησει το κινητο. ΠΑΡΕ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ site, μην σε παρω στον λαιμο μου!!!
-
Τελικα εμεινα με την EPIC μεχρι να βρω λυση εδω που βρισκομαι. Το mix παει μια χαρα. Επισης η καμερα σε νυχτερινη ληψη τα παει καλα. Ανεβαζω δυο φωτο για σύγκριση με το S7edge. Πρωτη φωτο ς7 οι αλλες δύο με το mix
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Μαι 12th 2017, 5:27pm ===============
Μετα απο μια μερα χρησης μπορω να πω οτι είμαι κατι παραπάνω απο ευχαριστημένος απο το mix σε σχεση με την προηγούμενη συσκευη(s7 edge). Οθοναρα! Μπαταρια κολοσσος, γρηγορο οσο δεν παει, κ η καμερα στα σκοτάδια οπως βλεπετε δεν παει πισω.. Φυσικα πειραματιστικα, δοιτι η μαμα καμερα δεν τα παει κ τοσο καλα. Δεν εχω να ζηλεψω κατι απο το s7 κ φευγει το συντομότερο... ΧΙΑΟΜΙ-ΜΙUI Κ Ξερο ψωμι!!!
=============== Μαι 13th 2017, 11:33pm ===============
Χρειάζομαι την βοήθεια σας... Προσπαθησα να ανανεωσω το αραβικο καρτοκινητο. Για να γινει η ανανεωση πληκτρολογω πρπ 25 ψηφια. (ussd code) ενω με το s7 μπορουσα με το ΜΙΧ εμφανίζεται το μηνυμα "ο αριθμός ειναι πολυ μεγαλος" κ δε μπορω να ανανεωσω το χρόνο ομιλίας.... HELP!!!!!! -
Ο/H z953rr έγραψε:
... Προσπαθησα να ανανεωσω το αραβικο καρτοκινητο. Για να γινει η ανανεωση πληκτρολογω πρπ 25 ψηφια. (ussd code) ενω με το s7 μπορουσα με το ΜΙΧ εμφανίζεται το μηνυμα "ο αριθμός ειναι πολυ μεγαλος" κ δε μπορω να ανανεωσω το χρόνο ομιλίας.... HELP!!!!!!
Ποιο dialer app χρησιμοποιείς?
Δοκίμασε κάποιο άλλο
Sent from my MIX using Tapatalk -
Ναι δοκίμασα με αλλον κ ολα οκ. Μαλλον ειναι bug η καποια ρύθμιση...
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδιά καλημερα σε όλους..περιμενω το mix εδω και 1 μηνα..απο 6 του μηνα βρίσκεται σαλονικη και μου παν απο ελτα οτι ειναι τελωνείο και μου δωσαν ενα τηλ..αυτο το τηλ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ η το αφήνουν ανοιχτό..10 μερες σχεδον δεν καταφερα να επικοινωνήσω..σε αλλο τηλ που μου δώσανε απο ελτα μιλησα με εναν κυριο (παραδόξως πολυ ευγενικο και εξηπηρετικο) ο οποιος μου ειπα απλα οτι δεν ανοικει στο τελωνειο 100% καιότι το δεμα ειν στο κεντρο διαλογής κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα ρθει!!!! Κάποια ιδεα για το τι μπορω να κάνω??? Μου την εχει δωσει να ναι 10 μερες το κινητό 1 ωρα απ το σπιτι μου και να μην μπορω να το παρω.
-
Υπομονη φίλε...δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο.
Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και έχω ακούσει διάφορα για την ποιότητα κλήσης θα ήθελα να μου πει κάποιος κατοχος από εδώ τι πραγματικά τρέχει και ίδιος σε λίγο θορυβώδης περιβάλλον λόγω δουλειάς -
Καλημέρα κοινότητα, μετά την τελευταία αναβάθμιση σε developer rom, επιλέγοντας reboot ή power off ή recovery από το κουμπί power, κάνει του κεφαλιού του!
Παρεπιπτόντως έφτιαξε το tpuch screen της TWRP!
=============== Μαι 15th 2017, 1:12pm ===============
Ο/H gab έγραψε:
Υπομονη φίλε...δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο.
Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και έχω ακούσει διάφορα για την ποιότητα κλήσης θα ήθελα να μου πει κάποιος κατοχος από εδώ τι πραγματικά τρέχει και ίδιος σε λίγο θορυβώδης περιβάλλον λόγω δουλειάς
Προσωπικά το βάζω ανοιχτή ακρόαση και το ηχείο από κάτω στο αυτί μου και όλα κομπλέ, εναλλακτικά θα συνδέσεις hands free. -
Το χρησιμοποιω σε χωρο με αρκετό θορυβο(συνεργείο αυτοκινητων) μια χαρα ακουγετε.. Η συσκευή ειναι ΑΠΑΙΧΤΗ κ αν την "ξεμπλοκαρεις" βγαζει κ νουμερακια που κανουν τα αλλα φετινα super duper να κλαίνε....
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Παιδιά το κινητό απλά δεν υπάρχει, κάτοχος από εχθές έχω πάθει την πλάκα πραγματικά φοβερό σε όλα του. Αυτό με το ηχείο ούτε καν μια χαρά ακούγεται σε όλες τις συνθήκες εάν κ πιστεύω οι κινέζοι μας έχουν φλομοσει για το πιεζοηλεκτρικο κτλ (πως λέγετε τεςπα), σαν να είναι κάτω από την οθόνη ένα μικρό μεγάφωνο ακούγεται ακουμπάς δεν ακουμπάς το αυτί σου ακούς, κ ο δίπλα ακούει μια χαρά εάν έχεις φουλ την ένταση όπως ένα κανονικό τηλέφωνο.
Φωτο απίστευτες σε όλους τους φωτισμούς εντάξει δεν είναι κ το τέλειο αλλά μια χαρά κανονικές βγάζει.
Το μονο μείον που βρήκα από εχθές κ θέλω να μου πει κ κάποιος άλλος εάν το έχει διαπιστώσει, είναι όταν το συνέδεσα ασύρματα με την τηλεόραση μου έκανε στην τηλεόραση κάτι παγωματα σαν κολλήματα. Όχι ότι με χαλάει κάτι ή μου έβγαλε το λάδι αλλά έτσι πληροφοριακά.
Επίσης θα ήθελα την βοήθεια σας ρουταρω συσκευές από το 2010 από το Xperia x10, μέχρι τώρα έχω αλλάξει 8 συσκευές κ όλες πέρα από την τελευταία το note edge κ είδα ότι δεν είχε τρελή υποστήριξη σε ρομ κ δεν το άγγιξα.
Εγώ εδώ δεν ξέρω εάν θέλω κ έχω το χρόνο να ασχοληθώ έχω Ελληνικά έχω play store έχω έκδοση 8.2.4.0 πρέπει να μπω στην διαδικασία για ροοτ; ενημερώσεις θα έχει αυτόματα μέσω ίντερνετ η θα τις κατεβάζω αρχείο ζιπ κ θα τις κάνω 3γω;
Ευχαριστώ πολύ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα