φιλε απο που το πήρες ,σε ποσο καιρο ηρθε και πες μας κι αν πληρωσες τελωνειο κτλ..γιατι κι εγω το περιμενω 1 μηνα και παραπανω και ειν κολλημένο ατο τελωνειο της Θεσσαλονίκης 11 μερες τωρα...
Γενική κουβέντα για το Mi MIX
-
-
Ο/H recep έγραψε:
What do you mean: ξεμπλοκάρεις ???
Βαζεις αλλη ρομ πχ την ελληνικη κ οχι αυτη που φοραει οταν ερχεται. Επισης μπορεις να παιξεις με διαφορα tweaks. Αυτη τη στιγμή εχω βρει την υγειά μου κ φορτιζω καθε δευτερη μερα κ ειμαι συνεχεια με 4g δυο sim κ vpn εδω που βρισκομαι
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H koylis έγραψε:
...
Εγώ εδώ δεν ξέρω εάν θέλω κ έχω το χρόνο να ασχοληθώ έχω Ελληνικά έχω play store έχω έκδοση 8.2.4.0 πρέπει να μπω στην διαδικασία για ροοτ; ενημερώσεις θα έχει αυτόματα μέσω ίντερνετ η θα τις κατεβάζω αρχείο ζιπ κ θα τις κάνω 3γω;
Ευχαριστώ πολύ
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ή να μπεις σε κάποια διαδικασία.
Αφού έχεις επίσημη έκδοση, θα λαμβάνεις ενημερώσεις (οι οποίες όμως στην global έκδοση που έχεις δεν είναι συχνές)
Sent from my MI Mix using Tapatalk -
Ο/H PontiosDA έγραψε:
φιλε απο που το πήρες ,σε ποσο καιρο ηρθε και πες μας κι αν πληρωσες τελωνειο κτλ..γιατι κι εγω το περιμενω 1 μηνα και παραπανω και ειν κολλημένο ατο τελωνειο της Θεσσαλονίκης 11 μερες τωρα...
Αφού έμεινε στο τελωνείο, δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια για να σου έρθει?
όχι με τα ΕΛΤΑ δεν χρειάζεται σου έρχεται η λυπητερή κατευθείαν στο ΕΛΤΑ της περιοχής σου και πιο φθηνά από κούριερ. Τουλάχιστον δεν τρέχεις εσυ.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
όχι με τα ΕΛΤΑ δεν χρειάζεται σου έρχεται η λυπητερή κατευθείαν στο ΕΛΤΑ της περιοχής σου και πιο φθηνά από κούριερ. Τουλάχιστον δεν τρέχεις εσυ.
Ναι δεν τρέχεις, αλλά δεν χρειάζεται να τους στείλεις κάποια εξουσιοδότηση για να το εκτελωνήσουν εκ μέρους σου?
όχι καθαρά στο ΕΛΤΑ της περιοχής σου. Απλά νομίζω θέλουν δήλωση αφμ όταν το πληρώνεις στο ταχυδρομείο!
-
Δηλαδή θες να πεις μόνο για την μπαταρία να αλλάξω την ρομ;
Και αυτή που έχω με χρήση από το πρωί μέχρι τώρα 10.00 έχει πάει 70% δεν το πιστεύω.
Το αγόρασα από ένα παλικάρι μου είπε δεν το είχε πειράξει τώρα εάν το είχε από αλλο Ν κ το είχε πειράξει δεν το γνωρίζω. Η Ελληνική που βλέπω είναι 8.2.2 έκδοση εγώ έχω 8.2.4 γιατί να την πειράξω;
Επίσης θέλω να ρωτήσω όταν βγαίνουν ενημερώσεις στην ελληνική κ εφόσον θα την περάσω χάνονται τα πάντα από το τηλέφωνο δηλαδή εάν έχω 100gb φωτογραφίες τα χάνω κάθε φορά που θα κάνω αναβάθμιση την ελληνική; -
Ο/H zt654 έγραψε:
όχι καθαρά στο ΕΛΤΑ της περιοχής σου. Απλά νομίζω θέλουν δήλωση αφμ όταν το πληρώνεις στο ταχυδρομείο!
Πόσα ζητάνε για αμοιβή εκτελωνισμού?
12 ευρώ σίγουρα + ΦΠΑ 24% επί της αξίας που ψάχνουνε και τους βγάζει πρώτο η Google αν δεν πιστούν από την τιμή που έχει δηλώσει ο Κινέζος!
-
Ο/H z953rr έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
12 ευρώ σίγουρα + ΦΠΑ 24% επί της αξίας που ψάχνουνε και τους βγάζει πρώτο η Google αν δεν πιστούν από την τιμή που έχει δηλώσει ο Κινέζος!
-
Καλημέρα παιδιά εχει δοκιμάσει κάνεις με ανταπτορακι να συνδέσει κάρτα μνήμης η usb,γιατί εχθές πάλευα με δύο ανταπτορες ένα cσε micro USB και ένα άλλο αντάπτορα που βάζεις πάνω μνήμη usb κτλ, και στα δύο μου έβγαζε αδύνατη η αναγνώριση μονάδας παρακαλώ κάντε φορμάτ και δεν του έκανα,έχει κάνεις γνώμη πάνω στο θέμα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα