Πρέπει να γίνουν Format σε Fat32 για να τα δει.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίναι κάποιο αστείο αυτό η κάτι που πρέπει να κάνω κ δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρέπει να γίνουν Format σε Fat32 για να τα δει.
Ο/H koylis έγραψε:
Καλημέρα παιδιά εχει δοκιμάσει κάνεις με ανταπτορακι να συνδέσει κάρτα μνήμης η usb,γιατί εχθές πάλευα με δύο ανταπτορες ένα cσε micro USB και ένα άλλο αντάπτορα που βάζεις πάνω μνήμη usb κτλ, και στα δύο μου έβγαζε αδύνατη η αναγνώριση μονάδας παρακαλώ κάντε φορμάτ και δεν του έκανα,έχει κάνεις γνώμη πάνω στο θέμα;
Ο ένας είναι αυτόςΟ/H nikos153 έγραψε:
To ανταπτοράκι είναι OTG (On The Go) ?Ο/H koylis έγραψε:
Καλημέρα παιδιά εχει δοκιμάσει κάνεις με ανταπτορακι να συνδέσει κάρτα μνήμης η usb,γιατί εχθές πάλευα με δύο ανταπτορες ένα cσε micro USB και ένα άλλο αντάπτορα που βάζεις πάνω μνήμη usb κτλ, και στα δύο μου έβγαζε αδύνατη η αναγνώριση μονάδας παρακαλώ κάντε φορμάτ και δεν του έκανα,έχει κάνεις γνώμη πάνω στο θέμα;
Ο/H koylis έγραψε:
Ο ένας είναι αυτός
Xiaomi USB-C male - micro USB female - Skroutz.gr
Και εβαζα πάνω κατευθείαν ένα micro USB 64, δεν το αναγνώριζε.
Έχω κ αυτό :
Amazon.com: SMK-Link USB-C Hub / Mini Docking Station (VP6920): Computers & Accessories
που έβαζα και usb και την sd και μου έλεγε μορφοποίηση.
Είχα από το προηγούμενο κινητό μια sd και ήθελα να περάσω πράγματα κατευθείαν δεν μπορώ να κάνω φορμάτ.
Η διαδικασία είναι πληρώνεις κανονικά τον 1ο εκτελωνισμό και μετά πας στο Τελωνείο και υποβάλεις Αίτηση (μαζί και τα απαραίτητα αποδεικτικά) ώστε να σου επιστραφεί ότι παραπάνω έχεις πληρώσει. Περισσότερες πληροφορίες -> ICIS net - αρχικήΟ/H PontiosDA έγραψε:
πωωωω και αν αυτοί το κοστολογησουν με κανα τρελο ποσο τι κανεις??? Πως μπορεις να τους στείλεις παραστατικα αγοράς για να αποδείξεις το πραγματικό ποσο ??? Το χει κανει κανενας αυτο ???![]()
![]()
![]()
Ο/H koylis έγραψε:
...
Τον έναν τον αντάπτορα το δουλεύω κανονικά σε ένα λαπτοπακι Samsung, δουλεύουν όλα 3 θύρεςusb sd micro SD hdmi όλα κομπλέ.
Άλλαξα το κινητό έχει τα θέματα που προανέφερα.
...
Ο/H koylis έγραψε:
...
Όταν λέμε otg πως το βλέπουμε;