εμένα μου είχαν απαντήσει στο Κ.Δ. θεσσ/νίκης.
Γενική κουβέντα για το Mi MIX
-
-
ενα μικροαντικείμενα που είχε πάει στο τελωνείο, αξία 7€, μετά από 25 μέρες, το παρέλαβα, πλήρωσα 3 ευρώ. Θα το παραλάβει αυτό είναι σίγουρο, το Πρόβλημα είναι τι θα πληρώσεις στο ταχυδρομείο.
-
Υ.Ε.Δ. σας είπα μεγάλη πληγή!
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
ενα μικροαντικείμενα που είχε πάει στο τελωνείο, αξία 7€, μετά από 25 μέρες, το παρέλαβα, πλήρωσα 3 ευρώ. Θα το παραλάβει αυτό είναι σίγουρο, το Πρόβλημα είναι τι θα πληρώσεις στο ταχυδρομείο.
Η απ την αφιξη στο κέντρο διαλογής???
Δηλαδή σε μενα παιζει να ρθει 11 Ιουνίου????? -
υπολογισε ότι μονο στο τελωνείο, μέρες 20 έως 30,
-
επιτελουυυυυς
Λογικά αύριο μεθαύριο θα το χω..!!
Μενει μονο να δούμε ποσα κερατιατικα θα πληρώσω ο κινεζος μου πε οτι επανω εγραψε 19.99USD. -
Πέρασα τ twrp κ μόλις μπήκα σε recovery mode,κόλλησε η οθόνη κ δεν μπορώ ν κάνω swipe ώστε να προχωρήσει κ να κάνω εγκατάσταση την ρομ.Στο βήμα 12 τ οδηγου έμεινα.Xiaomi mi mix lithium.Καποια βοήθεια;
-
δεν δουλεύει το άγγιγμα οθόνης,,? ( Συνηθισμένο πρόβλημα).
=============== Μαι 24th 2017, 4:18pm ===============
αυτο το rwrp δουλεύει σε μένα,. MiMixTWRPSmarty.img | by Xelar for Xiaomi -
Ο/H sakis112 έγραψε:
- Aκριβως φίλε μου... Τι κάνω τώρα.;;;
=============== Μαι 24th 2017, 4:22pm ===============
Επίσης όταν πατάω την εντολή fastboot reboot bootloader δεν το ακούει ακούει κινητό. Αλλά καταφέρνω να περάσω την twrp. Μήπως φταίει αυτό;
=============== Μαι 24th 2017, 4:26pm ===============
Ο/H sakis112 έγραψε:
=============== Μαι 24th 2017, 4:18pm ===============
αυτο το rwrp δουλεύει σε μένα,. MiMixTWRPSmarty.img | by Xelar for Xiaomi
- Aκριβως φίλε μου... Τι κάνω τώρα.;;;
-
οταν πέρασα twrp, είχε κολλήσει 3 φορές με διαφορετικό twrp. Γράφω πιο πάνω το twrp που δουλεύει.
Πρέπει να μπεις σε fastboot mode, για να ξαναπεράσει twrp. Πιστεύω να έχει ξεκλειδώσετε το bootloader.. μολονότι δεν θυμάμαι, τι είχα κάνει και τις 3 φορές, πάτα παρατεταμένα το πλήκτρο on off, για να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή.
. -
Πρέπει να έχει ξεκλειδώσει γτ με την μια πέτυχε το ξεκλείδωμα..
=============== Μαι 24th 2017, 4:56pm ===============
Στην ουσία μετά από αυτό, εάν πετυχει, απλά φλασαρω μέσω twrp με τον ίδιο τρόπο την ρομ και τελείωσα σωστά; -
σωστα, περνα την ρομ στο internal storage. Πια ρομ θα περασεις; unofficial ? Διαβασε τον οδηγο που υπαρχει στο σαιτ,.. Με εντολες cmd, μπορουμε να ελεγξουμε αν ο bootloader εχει ξεκλειδωσει..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα