Την έχω περάσει στον φσκελο download you internal storage. Την ελληνική νομίζω, από εδώ του φόρουμ. Εκτός και αν έχεις να μου προτείνεις καμία καλύτερη;Ο/H sakis112 έγραψε:
σωστα, περνα την ρομ στο internal storage. Πια ρομ θα περασεις; unofficial ? Διαβασε τον οδηγο που υπαρχει στο σαιτ,.. Με εντολες cmd, μπορουμε να ελεγξουμε αν ο bootloader εχει ξεκλειδωσει..
Γενική κουβέντα για το Mi MIX
-
-
ποια ρομ εχεις, ποια θα περασεις? Η ελληνικη δουλευει σωστα. Διαβασε τον οδηγο, γιατι θα πρεπει να κανεις wipe, κλπ εμενα μου ετυχε να κολλησει στην εγκατασταση..
-
Ωχ... Την κινεζικη εχω. Το κινητό το πήρα σφραγισμένο, αρα η η stable china είναι. Την ελληνική δεν θα μπορέσω να την περάσω πάνω από αυτήν;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi , για τις τελευταιες ρομ, aroma δεν ξερω, δεν τις εχω δουλεψει. Γραψε την ρομ, οπως ειναι στο μενου, η. , ανεβασε screenshot. Το κινεζικη ειναι πολυ αοριστο. Ελεγξε αν ο bootloader εχει ξεκλειδωσει!!!!!!
=============== Μαι 24th 2017, 5:39pm ===============
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος , αυτο. -
Ok, σε υπερ ευχαριστώ! Θα το ελέγξω και θα επανέλθω το βράδυ με φωτογραφια και τα στοιχεία της ρομ
-
παιδια καλησπερα..μετά από 1.5 μήνα έφτασε σήμερα το μίξ στα χέρια μου και σας γράφω από αυτο!! Έχουμε και λέμε..στο τελωνείο (υεδ Θεσσαλονίκης) το άνοιξαν,το είδαν και μου σκασαν 130 ευρώ στο κεφάλι παρακαλώ +15 για το ταχυδρομείο σύνολο 145!!!! Τον ιπιαμε καλά!!! Μάλιστα μου Χαν καρφιτσομενη και φωτοτυπία απ το gearbest πόσο κάνει κτλ αναλυτικά!!! Ο κινεζος το χε κάνει ως gift 20$ παρακαλώ και πάλι δεν μέτρησε..
Στα θετικά τώρα...ενώ ο κινεζος μου χε πει ότι δεν θα χει άλλη γλώσσα παρά μόνο κινέζικα κ αγγλικά,και φυσικά κατηγορηματικά ΟΧΙ θήκη, το άνοιξα και είχε ΚΑΙ ΤΗ ΘΗΚΗ και global rom ,
Τα σπάει δεν χρειάζεται να πω τίποτα για το τηλέφωνο τα ξέρετε καλύτερα από μένα..μόνο τον ήχο θέλει λίγο να τον συνηθίσω στο αυτί μου αλλά όλα οκ...
2 ερωτήσεις,
1_είναι οκ η ρομ αυτη κ θα κάνει update κανονικά σε nougat ?? Να σημειωσω πως όταν το άνοιξα έκανε μόνο του κ κατέβασε το 8.2.5.
2_υπαρχει περίπτωση να κάνω κάτι να πάρω πίσω κάποια λεφτά από το τελωνείο???
Ευχαριστώ πάρα πολύ κ Σορι για το μεγάλο κείμενο. -
προφανως εχεις την global stable. Καποια στιγμη θα αναβαθμισει σε nougat..
Για να παρεις λεφτα, ειχε γραψει ο διαχειριστης, πρωτα τα πληρωνεις, και μετα κανεις καποια ενσταση, αν χρεωσανε μεγαλυτερη αξια κλπ, δεν την ξερω την διαδικασια. -
Μόνο εάν η αποστολή ήταν με τρόπο που και καλά δεν θα πλήρωνες τελωνείο
-
@PontiosDA καλορίζικο και καλοδούλευτο,
1. Αφου έκανε OTA update κατα 99% εχεις official rom...
2. Μόνο αν μπορεις να αποδείξεις ότι αυτό που πλήρωσες + μεταφορικά είναι λιγότερα απο αυτά που καταλόγισε το τελωνείο. Θα ζητήσουν εκτύπωση απο το Paypal ... οπότε ... εσυ αποφασίζεις -
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια
ναι τα χω τα χαρτια και τις εκτυπώσεις απο paypal, το θέμα είναι πόυ να πάω και πως να τους βρώ αφού κανείς δεν σηκώνει τηλέφωνο ??? έχει κανεις ιδέα ??
Δείτε και το screen shot και πείτε μου αν είναι official global stable γιατι δεν σκαμπαζω οσο εσείς -
MIUI ROM for Xiaomi Mi MIX - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum , η global stable . αυτην εχει το κινητο.
-
Την τελευταία global stable έχεις μια χαρά είσαι. Για το τελωνείο κάνε την ερώτηση εδώ Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό κάποια από τα παιδιά θα ξερει
Redmi n3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα