Διαφήμιση

Γενική κουβέντα για το Mi MIX

• Παντως σε συνθήκες ημερας σε εξωτερικό κ εσωτερικό χωρο δεν εχω δει διαφορά απο το s7 edge. Επισης δοκιμαζοντας κ το s8+ σε φωτογραφικη μεσα στο public επισης δεν ειδα... Τη νυχτα δεν εχω βγαλει ακομη..

Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το mix ειναι συσκευαρα κυριοι!!

• Γενική κουβέντα για το Mi MIX

Κ μια νυκτερινή...

• Ο/H z953rr έγραψε:

Παντως σε συνθήκες ημερας σε εξωτερικό κ εσωτερικό χωρο δεν εχω δει διαφορά απο το s7 edge. Επισης δοκιμαζοντας κ το s8+ σε φωτογραφικη μεσα στο public επισης δεν ειδα... Τη νυχτα δεν εχω βγαλει ακομη..

Το mix ειναι συσκευαρα κυριοι!!
      Φίλε μου κι εγώ το χω μια βδομάδα και όντως το τηλ δεν υπάρχει ΤΡΟΜΕΡΟ....! Σφαιρα πραγματικη ( ερχομαι απο s6 edge..) Μπαταρία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ,με νορμαλ χρήση και φωτισμό οθόνης πάνω απ τη μέση 3 μέρες !!! με φουλ χρήση 2 μέρες ΑΝΕΤΑ.. το μόνο που με χαλάει σε σχέση με το s6 που είχα είναι φυσικά η κάμερα που δέν λέει παρα πολλά, αν και καλουτσικη,αλλα του s6 ακόμα ,όχι του S7 KAI S8 ΉΤΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ...αλλα αυτό το ήξερα ήδη πριν πάρω τη συσκευή και ήμουν έτοιμος .. Εγώ έχω το OPEN CAMERA που για μένα έχει ΌΤΙ ΘΕΛΕΙς (εκτός από PANORAMA) ΚΑΙ βελτοιώνει αρκετά την ποιοτητα φώτο και βίντεο απ τη μανήσια..Θα δοκιμάσω και αυτή την εφαρμογή που είπες...

Θέλω να ρωτήσω και κάτι σε όλους που το χουν καιρό...Όταν το συνδέω στο pc ,για να μεταφέρω κάποιες φώτος , μου βγάζει μόνο κάποιες μικρογραφίες ,όχι όλες..γιατί γίνεται αυτό γνωρίζει κανείς ??? σαν να μην μπορεί να διαβάσει κάποιες φώτος (αν και τια ανοιγει κανονικά αν κάνεις 2πλο κλικ ,η τις αντιγράψεις στο pc κτλ... )
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PontiosDA έγραψε:

Όταν το συνδέω στο pc ,για να μεταφέρω κάποιες φώτος , μου βγάζει μόνο κάποιες μικρογραφίες ,όχι όλες..γιατί γίνεται αυτό γνωρίζει κανείς ??? σαν να μην μπορεί να διαβάσει κάποιες φώτος (αν και τια ανοιγει κανονικά αν κάνεις 2πλο κλικ ,η τις αντιγράψεις στο pc κτλ... )
      Προσεξε αν στο κινητό αυτες οι φωτογραφίες που σού βγάζει ειναι μικρογραφίες και εκεί.Αν ναι πάτα πανω στην μικρογραφία για να στη κάνει ανάκτηση από το mi λογαριασμό σου και να εμφανιστεί στο κανονικό μέγεθος
    • Παιδια εχει κανεις καμμια θηκη για πωληση? Ψαχνω να αγοράσω κ δε βρίσκω....

• Ο/H gab έγραψε:

Ο/H PontiosDA έγραψε:

Όταν το συνδέω στο pc ,για να μεταφέρω κάποιες φώτος , μου βγάζει μόνο κάποιες μικρογραφίες ,όχι όλες..γιατί γίνεται αυτό γνωρίζει κανείς ??? σαν να μην μπορεί να διαβάσει κάποιες φώτος (αν και τια ανοιγει κανονικά αν κάνεις 2πλο κλικ ,η τις αντιγράψεις στο pc κτλ... )
      Προσεξε αν στο κινητό αυτες οι φωτογραφίες που σού βγάζει ειναι μικρογραφίες και εκεί.Αν ναι πάτα πανω στην μικρογραφία για να στη κάνει ανάκτηση από το mi λογαριασμό σου και να εμφανιστεί στο κανονικό μέγεθός
      φιλε μου είν' στο Κιν αποθηκευμένες κανονικά οχι στο mi λογαριασμο.και τις βγάζει κανονικά με τα ονόματα τους στο ΠΣ.απλα κάποιες τις δείχνει σε μικρογραφίες και καλές όχι..δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει .
    • Ο/H PontiosDA έγραψε:

φιλε μου είν' στο Κιν αποθηκευμένες κανονικά οχι στο mi λογαριασμο.και τις βγάζει κανονικά με τα ονόματα τους στο ΠΣ.απλα κάποιες τις δείχνει σε μικρογραφίες και καλές όχι..δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει .
      Δοκιμασε από το κινητό σε κάποια φωτογραφία πού σού βγάζει σαν μικρογραφία στο pc να την ανοίξεις μετα πας περισσότερα και λεπτομέρειες.Αν δεις οτι έχει μικρό μέγεθος και στο τηλέφωνο τότε είναι μικρογραφία καί εκεί
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gab έγραψε:

Ο/H PontiosDA έγραψε:

Δοκιμασε από το κινητό σε κάποια φωτογραφία πού σού βγάζει σαν μικρογραφία στο pc να την ανοίξεις μετα πας περισσότερα και λεπτομέρειες.Αν δεις οτι έχει μικρό μέγεθος και στο τηλέφωνο τότε είναι μικρογραφία καί εκεί
      οχι δεν είναι μικρογραφίες είναι κανονικές φώτο που δεν τις δείχνει στο ΠΣ σε μικρογραφίες για να καταλάβεις ποιες είναι και να διαλέξεις μια από αυτές ας πούμε για να την αντιγράψεις στο ΠΣ .αν για παράδειγμα στον φάκελο υπάρχουν 300 Φώτος σε τις 100 τις δείχνει κανονικά σε μικρογραφίες ενώ τις υπόλοιπες δείχνει α τι για την μικρογραφία της κάθε μιας, την προεπιλογή των windows.οτι και να κάνα δεν τις εμφανίζει όλες όπως το προηγούμενο Κιν μου
    • Γενική κουβέντα για το Mi MIX

Δοκιμάστε αυτη την καμερα!! cloud.tapatalk.com/s/59390eb9c…GDROID.BLOGSPOT.IN%7D.apk

• Διαφήμιση