πηρα ενα mi mix και εχει μονο αγγλικα και 4 γλωσσες κινεζικες επειδη φευγω την κυριακη και δεν το εχω πολυ με τα κινητα να flasharo κτλ...θα ηθελα αμα γινοταν καποιος να ερθει καλλιθεα αθηνα η παω εγω στο χωρο του να ξεκλειδωναμε το κινητο και να του βαζαμε μια ελληνικη απο δω και φυσικα θα πληρωνοταν για τις υπηρεσιες
Γενική κουβέντα για το Mi MIX
-
-
Ο/H teo_malezis έγραψε:
πηρα ενα mi mix και εχει μονο αγγλικα και 4 γλωσσες κινεζικες επειδη φευγω την κυριακη και δεν το εχω πολυ με τα κινητα να flasharo κτλ...θα ηθελα αμα γινοταν καποιος να ερθει καλλιθεα αθηνα η παω εγω στο χωρο του να ξεκλειδωναμε το κινητο και να του βαζαμε μια ελληνικη απο δω και φυσικα θα πληρωνοταν για τις υπηρεσιες
-
ευχαριστω για την απαντηση δεν υπαρχει καμια οχι ελληνικη αλλα να υποστηριζει καπως ελληνικα και το ξεκλειδωμα το κανω αφου εχω κανει την αιτηση απο τεταρτη που θα ειμαι παλι αθηνα αθυη φοραει τωρα ΜΙUI 8 7.7.20/ΒΕΤΑ...
MI ACOUNT εχω απο παλια -
Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την Global official....πίστεψέ με δεν είναι τόσο δύσκολο, με λίγη υπομονή, προσοχή στα βήματα και φυσικά με την βοήθειά μας από εδώ μπορείς να την βάλεις και μόνος σου
Κάνε αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Ο/H teo_malezis έγραψε:
καλησπερα ζητειται γnωστης να flasharoume το mi mix στο χωρο μου στο δικο του η με αμα γινεται και φυσικα η αναλογη πληρωμη
για λεφτά ούτε λόγος μην το ξαναπείς.
Ο/H teo_malezis έγραψε:
-
teo σου ευχομε να το χαρεις το θηριο σου
-
Τελικά έκατσα και με τη βοήθεια ενός παιδιού του Βασίλη περάσαμε την global officials και είμαστε μια χαρά ευχαριστώ παιδιά και συγνώμη για πριν απλά όλα θέλουν υπομονή...
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θελω να δώσω το mi mix, έχω το 4/128, δεν το χρησιμοποιώ. Τι τιμή πιάνει; αν ξέρει κάποιος.
-
Καλησπέρα στην παρέα... έκανα αναβάθμιση στην τελευταία version στο Xiaomi mi mix και δουλεύει καλά..αλλά μου χαμήλωσε την ανάλυση της οθόνης..ξέρουμε κάτι;
-
Τι εννοεις αναβαθμιση ? Σε ποια Ρομ ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Στην stable v8.5.3.0 και η ανάλυση ήταν πιο χαμηλή......έτρεξα τη 8.5.2 (την προηγούμενη )και δείχνει μια χαρά....
-
Τι να σου πω, εγω φοραω arΩma οποτε εκει εχει επιλογη τι αναλυση θελεις .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα