Σε ευχαριστώ...την άρωμα που θα την βρω;
Γενική κουβέντα για το Mi MIX
-
-
Τα βήματα για να περάσεις στην arΩma έχουν σχέση με την κατάσταση του κινητού σου και τη rom που είσαι τώρα.
Αρχικά πρέπει να έχεις τους κατάλληλους drivers στον υπολογιστή σου, να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader και μετά να περάσεις το κατάλληλο twrp για να μπορέσεις να φλασάρεις την arΩma. -
Ειμαι άσχετος....όπως πέρασα την 5.3.0 η 5.2.0 κ.λ.π;
-
Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποιά ακριβώς rom έχεις.
Αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και φοράς ελληνική stable rom, με τον ίδιο τρόπο θα περάσεις την arΩma, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις και factory reset, οπότε φρόντισε να έχεις backup.
Αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader αλλά φοράς official, θα ακολουθήσεις τον οδηγό για πέρασμα πρώτη φορά την ελληνική rom.
Αν έχεις κλειδωμένο bootloader θα ξεκινήσεις με την αίτηση για ξεκλείδωμα. -
Μια εντελώς διαφορετική ερώτηση. Το mi mix 4/128, το οποίο το έχω, σε τι τιμή πωλείται; Θέλω να το δώσω,
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Μια εντελώς διαφορετική ερώτηση. Το mi mix 4/128, το οποίο το έχω, σε τι τιμή πωλείται; Θέλω να το δώσω,
-
Ξερει κάποιος από το σάιτ, σε τι τιμή πωλείται το 4/128, θέλω να το δώσω.
=============== Αυγ 20th 2017, 12:14pm ===============
Κοιταξα στο skroutz, το καινούριο έχει 500€. Το δικό μου, το δίνω 350€. Ανέβασα αγγελία στο παζάρι.
Επικοινωνία ΜΟΝΟ, με προσωπικό μύνημα.
Θανάσης. -
Θαναση νομιζω μια χαρα το δινεις. Ακομη και στο eglobalcentral εχει 413€. Οποτε για αυτη τη συσκευη σκαι με τοση λιγη χρηση, μια χαρα ειναι ....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
2 προσοπικα μυνηματα σου εχω στειλει θαναση αν θες να το πουλησεις κοιτα τα πμ σου φιλε
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Θαναση νομιζω μια χαρα το δινεις. Ακομη και στο eglobalcentral εχει 413€. Οποτε για αυτη τη συσκευη σκαι με τοση λιγη χρηση, μια χαρα ειναι ....
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H maximosm έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Θαναση νομιζω μια χαρα το δινεις. Ακομη και στο eglobalcentral εχει 413€. Οποτε για αυτη τη συσκευη σκαι με τοση λιγη χρηση, μια χαρα ειναι ....
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H billisch13 έγραψε:
2 προσοπικα μυνηματα σου εχω στειλει θαναση αν θες να το πουλησεις κοιτα τα πμ σου φιλε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα