Ευχαριστω.....μετά από αυτή που έχω πια είναι που να μην χρειάζεται factory και να είναι καλή...γιατί αυτή που έχω δουλεύει σούπερ μόνο που κάποιες φορές κολλάει στο ιντερνέτ....
Γενική κουβέντα για το Mi MIX
-
-
Εδώ είναι η τελευταία [XTRV-7.11.2 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 23:34)
Καλύτερα περίμενε από αύριο που βγαινουν οι καινούργιες
Redmi note 3 pro -
Καλησπέρα. Σε lithium γνωστού μου που του είχαμε βάλει την ελληνική xtrv 7.11.16 με miui9, του έβγαλε ειδοποίηση ο updater για νέα έκδοση. Γίνονται πλέον αναβαθμίσεις μέσω updater των xtrv roms? Επίσης όπως βλέπετε λέει ''face unlock'' σε συσκευές με nougat. Θα έχει όντως τη δυνατότητα για face unlock?
Winners find a way, losers find an excuse -
-
VIP είναι. Κάτι είχα διαβάσει παλιότερα για OTA updates και σε xtrv αλλά νόμιζα ότι έπρεπε να εγκαταστήσουμε ένα σκριπτάκι πρώτα το οποίο δεν του το εγκατέστησα. Φαντάζομαι θα το είχε έτοιμο η rom που του πέρασα και θα το πήρε στην εγκατάσταση. Όσο για το face unlock νομίζω ότι το lithium είναι nougat. Για να δούμε... Ευχαριστώ για την απάντησηWinners find a way, losers find an excuse
-
Το ΟΤΑ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της έκδοσης των vip dev του φόρουμ
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Έχει παρατηρήσει κανείς στο mix ότι η selfie camera δείχνει το κάδρο αναποδογυρισμένο;
Αυτό συμβαίνει στις 2 τελευταίες arΩma 7.12.28 και 8.1.4.
Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ούτε και αν αλλάξεις στο stock πρόγραμμα την αντίστοιχη ρύθμιση. Ακόμα και σε άλλα προγράμματα δεν υπάρχει αλλαγή.
Βασικά δεν χρησιμοποιώ την selfie camera, αλλά λόγω face detection είναι απαραίτητη. -
Καλημέρα. Πέρασε το camera fix. Υπάρχει σε άλλο νήμα, ψάξε το λίγο.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Καλημέρα. Πέρασε το camera fix. Υπάρχει σε άλλο νήμα, ψάξε το λίγο.
Το βρήκα, παίζει εντάξει -
Όταν πάω να περάσω τη νέα ρομ για κάποιο λόγο παγώνει το TWRP. Φαντάζομαι θα πρέπει να το ξαναπεράσω.
-
-
Άρα στην ουσία δεν ανταποκρίνεται η οθόνη αφής ενώ το πρόγραμμα δουλεύει κατά τ' άλλα; Αφού έκανες την εγκατάσταση στην επόμενη σου δημιούργησε το ίδιο πρόβλημα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα