Το "βαρύ πυροβολικό" της Xiaomi έκανε πρεμιέρα σήμερα... Ας ξεκινήσουμε τα σχόλια από εδώ...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦίλε συγνώμη αλλα συζητήσεις για ...ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ απαγορεύονται στο φόρουμ!Ο/H birel-motosport έγραψε:
όντως πολύ καλό το samsung:)
Πάντως πλάκα-πλάκα επειδή το ακούγαμε συνέχεια το ποιηματάκι για την ομοιότητα των δύο συσκευών η απάντηση της Xiaomi προς την Samsung, ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΗ και προκάλεσε ΕΦΙΑΛΤΕΣ, σε περισσότερους αποδέκτες εκτός απο την Samsung.Ο/H birel-motosport έγραψε:
όντως πολύ καλό το samsung:)
Πραγματικά μου είναι ΤΟΟΟΟΣΟ αδιάφορο όλο αυτό... και ηχεί και τόοοοοσο ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ και ΖΗΛΟΤΥΠΟ στ'αυτιά μου, που πραγματικά με απωθεί απο το να μπω στην διαδικασία σύγκρισης, με κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ πλέον... Πάρτο χαμπάρι...το S7 είναι ενα ΦΑΝΤΑΣΜΑ πλέον, που έπαιζε το ρόλο της βόμβας ΜΟΛΟΤΩΦ όσο πρόλαβε να κυκλοφορήσει... Όταν βγει το Samsung S8 το ξανασυζητάμε...ε?Ο/H birel-motosport έγραψε:
αυτή τη στιγμή το note 2 μοιάζει πάρα πολύ με το s7
Ο/H birel-motosport έγραψε:
εντάξει δεν θα αναφέρω καθόλου ότι το θεωρώ μία πολύ καλή αντιγραφή s7 και το περιμετρικό σίδερο από apple φαντάσου να ήθελα να το αναφέρω κιόλας.
Δεν θεωρώ ότι έχει κάτι το εξωπραγματικό μετά από πολύ καιρό κατάφερε να βάλει 6 g ram αλλες εταιρείες το έχουν κάνει με τον προηγούμενο επεξεργαστή έβαλε κυρτή οθόνη εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο και έρχομαι στο βασικό την τιμή όχι παιδιά είναι ακριβό το κινητό για αυτά που προσφέρει και χωρίς να υπάρχει κάλυψη από εγγύηση χωρίς να υπάρχει η μπάντα των 800 στις απλές εκδόσεις και να κοστίζει τόσα λεφτά
Υπάρχουν εταιρίες με εγγύηση με την 800 μέσα με τη μεγάλη μνήμη και με χαμηλότερη τιμή και με εξίσου πολύ καλό προϊόν όχι κάτι υποδεέστερο οπότε πιστεύω ότι αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό δεν είναι κάτι extreme το άλλο κινητό που ανακοίνωσε το mi mix το θεωρώ πολύ πιο extreme
Το βίντεο βγήκε την ημέρα της παρουσίασης (παρουσιάζει και τα 2 μοντέλα, σε ένα ωριαίο βίντεο, που το έχουνε κόψει στη μέση, ανά συσκευή) και ουσιαστικά αυτό που λέει, είναι ότι φτιάξανε ένα τηλέφωνο για τους "ταξιδιώτες" Κινέζους...έτσι ώστε να μπορούν να πιάνουν LTE μπάντες, παντού στο κόσμο, αλλά νομίζω ότι έμμεσα απευθύνεται στις αγορές που λες... Οπότε, ναι, ίσως να είναι η πρώτη σοβαρή προσπάθεια να "δείξει" τα προϊόντα της στο εξωτερικό...Ο/H maddoctor έγραψε: