Γενική Συζήτηση για το Mi Note 2
-
-
-
Καλησπερα μολις το ξαναπηρα με περασμενη την9αρα μπετα,δεν βλεπω καποιο θεμα μεχρι τωρα,αλλα αληθεια ειναι οτι δεν το εχω σκαλισει ακομα πολυ
-
-
@adekastos τι έγινε τελικά φίλε όλα οκ; Πετάει η όχι; Άντε να παίρνουμε σειρά αν είναι. Η κάμερα καμιά βελτίωση;
Άντε γιατι στα πρόθυρα είμαι για το oneplus 5.
Γιατί μου έχει κολλήσει άραγε; -
Καλημέρα. Προχθές παράγγειλα κι εγώ το εν λόγω τηλέφωνο από gearbest. Απλά δεν κατάλαβα την διαφορά που έχουν τα global version μεταξύ τους εάν δείτε στη σελίδα του gearbest έχει 3 διαφορετικά.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Και εγώ το περιμένω από 20 Σεπτεμβρίου που το παράγγειλα από gearbest αλλά ακόμα δεν έχει σταλθεί λόγω αποθεμάτων
-
-
Επειδή εχω και τα δυο θα προτείνω το mi5s plus μονο γιατι μου φαίνεται πιο στιβαρό σαν κατασκευή,ειδικα αν υπάρχει παιδί στο σπίτι... Από κει και μετά αν και έχει λιγο μεγαλύτερη μπαταρία απ το mi5s plus με την ελληνική stable τα πάει πολυ καλύτερα απ οτι το mi note 2 με την τελευταία global stable. Και τελευταία η οθόνη στο mi note 2 σε χαμηλό φωτισμό κάνει γκρί γραμμές
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Σε καλο φωτισμό μου φαίνεται οτι του note 2 ειναι ενα κλικ πάνω.Εν ολιγης άκουγα για χαλιά κάμερα του mi note 2 πριν το πάρω για την γυναίκα και συμβιβάστηκε λογω design αλλα δεν ειναι καθόλου άθλια, το αντίθετο θα έλεγα.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα