Λίγο νέκρα εδώ πέρα στο συγκεκριμένο κινητό. Εγώ το παρείγγειλα οπότε αναμένεται εντός των ημερών. Αλλά κανείς δεν έχει να πει κάτι που το έχει από κοντά; Γνώμη κλπ;
zaf_4 --> Zafeira
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε το καλό ...να το χαρείςΟ/H zaf_4 έγραψε:
Εγώ το παρείγγειλα οπότε αναμένεται εντός των ημερών.
Εντός λίγων ημερών θα το έχω στα χέρια μου. Θα το δουλέψω λίγο και θα επανέλθω μ ένα ειλικρινές review!Ο/H vrs5 έγραψε:
Με το καλό ...να το χαρείςΟ/H zaf_4 έγραψε:
Εγώ το παρείγγειλα οπότε αναμένεται εντός των ημερών.
![]()
Και που 'σαι ... άστους να ζηλεύουν![]()
![]()
![]()
Θα ήθελα επίσης να ακούσω την δική σου γνώμη όταν σου έρθει![]()
Εγώ το έχω παραγγείλει από Κωτσόβολο μέσω ιντερνετ και ακόμα να το έχουν διαθέσιμο, το βρήκα στο black friday. Οπότε θεωρώ από εβδομάδα απ ότι μου είπαν. Έκαναν ξανά παραγγελία γιατί δεν έχουν πια στοκ!Ο/H nick1967 έγραψε:
Και εγώ παρήγγειλα 2 κινητά αλλά έχει ένα μήνα από gearbest και ακόμη περιμένω με priority, τελευταία για τα πανηγύρια είναι
Όλα τα κινεζομαγα τα γνωρίζω, από το 2007 αγοράζω από εκεί και τους ξέρω από πρώτο χέρι και μάλιστα από κοντά, ο κινεζος φίλε μου είναι όπως ο γύφτος στην Ελλάδα, μην σου πω και χειρότερος, όλοι ίδιοι είναι για μένα, δεν υπάρχει Άριστο ηλεκτρονικό κατάστημαΟ/H zaf_4 έγραψε:
Εγώ το έχω παραγγείλει από Κωτσόβολο μέσω ιντερνετ και ακόμα να το έχουν διαθέσιμο, το βρήκα στο black friday. Οπότε θεωρώ από εβδομάδα απ ότι μου είπαν. Έκαναν ξανά παραγγελία γιατί δεν έχουν πια στοκ!Ο/H nick1967 έγραψε:
Και εγώ παρήγγειλα 2 κινητά αλλά έχει ένα μήνα από gearbest και ακόμη περιμένω με priority, τελευταία για τα πανηγύρια είναι
Για Gearbest τώρα τελευταία δεν ακούω τα καλύτερα λόγια όποτε θυμούνται priority κλπ. Όταν αγόραζα απ έξω κινητά, εγώ πήγαινα σε vickmall μεριά.
@derveni αφού η σιαόμι είναι λατρεία! Οπότε την επόμενη φορά σε καμία συνάντηση, θα δείξω και εγώ το θηριάκι μου!![]()
Tι θήκη του έχεις βάλει και τι σε βολεύει; σκέφτομαι για flip case. Εάν έχεις κάτι στο νου σου. Επίσης να ξεχάσουμε το τζαμάκι μια και που η οθόνη του είναι κυρτή;Ο/H sotis76 έγραψε:
3 μήνες το έχω πολύ καλό σαν εμφάνιση τα σπάει κάμερα σε χαμηλό φωτισμό μαύρο χάλι