Γενική Συζήτηση για το Mi Note 2
-
-
Ο/H vrs5 έγραψε:
Για να χαράξει δεν παίζει με την καμία .....
Ναι το πετάει αλλά αυτό που είναι 3D
Το 2,5D έχω εγώ επάνω τώρα (το ανέφερα πρίν με λίνκ) χωρίς πρόβλημα, απλά δεν καλύπτει μέχρι την άκρη.
=============== Δεκ 1st 2017, 1:16am ===============
@zaf_4 μια χαρά κάθεται πάνω και η απόκριση είναι μια χαρά κανένα πρόβλημα -
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
-
-
Πήρα με priority από banggood θήκη, ζελατίνα και έξτρα καλώδιο type c. Δεν βρήκα κάτι σε flip case που να με ενθουσιάσει. Το ψάχνω ακόμη.
92reqiD.pngzaf_4 --> Zafeira -
Καλώς το δέχτηκα στην συσκευασία και μια θηκουλα διάφανη, αλλά ένα μήνα αναμονή από gearbest, πιστεύω άξιζε τον κόπο .
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Ευχαριστώ!! @vrs5 καλά ναι..εμένα μου λες.. Και εγώ είχα πελαγώσει που δεν καθόταν το τζάμι μαζί με την θήκη..για αυτό βρήκα αυτήν την μεμβράνη που αναφέρω παραπάνω και ησύχασα..με το τζαμακι φοβόμουν μήπως έχω πρόβλημα στο πλάι με την αφή.. Δεν ενοχλεί το κενό?
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Πήρα με priority από banggood θήκη, ζελατίνα και έξτρα καλώδιο type c. Δεν βρήκα κάτι σε flip case που να με ενθουσιάσει. Το ψάχνω ακόμη.
92reqiD.png
Ο/H nick1967 έγραψε:
Καλώς το δέχτηκα στην συσκευασία και μια θηκουλα διάφανη, αλλά ένα μήνα αναμονή από gearbest, πιστεύω άξιζε τον κόπο .Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H darkenize έγραψε:
το περιμενω και εγω Νικο , το συγκεκριμενο ειναι με τα 6gb ram ? καλοριζικο οπως και να χει ! το χες παρει με global rom ? αν οχι με τι σου ηρθε ; -
Ο/H vrs5 έγραψε:
Σου το είπα εχτές η προχτές είχα πάρει Bakeey 3D Curved Full Cover αλλά χάνεις την ''επαφη'' με την οθόνη, δεν πατάει καλά. Μακάρι να είσαι πιο τυχερή.
HatPrince Full Screen Protector for Xiaomi Mi Note 2 -$4.62 Online Shopping| GearBest.com
κρίμα, χαμένη θα πάει. Οπότε θα πάρω και την παραπάνω, εν τω μεταξύ με τις ζελατίνες δεν το πολυ έχω οπότε ας πάρω 2 για καλό και για κακό.
Το τζαμάκι δεν κάθεται καθόλου ωραία ρε συ, εγώ δεν θα έβαζα προσωπικά.
Οπότε μέχρι να έρθουν οι ζελατίνες, σκέφτομαι κατι απο Ελλάδα, να μη το αφήσω γυμνό ε;zaf_4 --> Zafeira -
Ο φίλος παραπάνω λέει δεν παθαίνει τίποτε, ξέρω και 'γω τι να πώ.
Οτι δεν κάθεται καλά ναι, το είπα και εγώ αλλά τι να κάνω ... υπομονή μόνο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα