Γενική Συζήτηση για το Mi Note 2
-
-
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Ούτε εκεί σου κολλάει ρυθμίσεις - Google - Συνδεδεμένες εφαρμογές? @Night_68
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε οποίους ήρθε ota update σε official global rom τελικά είναι Global Beta ROM απ όσα έψαξα..για αυτό δεν έχει βγει ακόμα στο σαιτ
-
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Σε οποίους ήρθε ota update σε official global rom τελικά είναι Global Beta ROM απ όσα έψαξα..για αυτό δεν έχει βγει ακόμα στο σαιτ
(δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με τις εκδόσεις γι΄αυτό ρωτάω) -
Εχεις δίκιο σε αυτά που αναφέρεις, αλλά υπάρχουν και ορισμένες (nightly) που είναι beta. Δεν μοιράζονται σε όλους. Random σε λίγους μόνο δοκιμαστικά, αν έχω καταλάβει και εγώ σωστά.
-
Όταν μια έκδοση είναι σχεδόν έτοιμη για κυκλοφορία, βγαίνει για αναβάθμιση σε τυχαίους χρήστες. Κάτι σαν δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες. Εάν περάσει και αυτό το τεστ, κυκλοφορεί σαν σταθερή έκδοση.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Εχεις δίκιο σε αυτά που αναφέρεις, αλλά υπάρχουν και ορισμένες (nightly) που είναι beta. Δεν μοιράζονται σε όλους. Random σε λίγους μόνο δοκιμαστικά, αν έχω καταλάβει και εγώ σωστά.
Έχω αναφέρει ( δεν θυμάμαι εδώ ή σε άλλο θέμα ) ότι αγόρασα το δικό μου από το MI-STORE , το εκθεσιακό που είχαν είχε MIUI 9 , όταν ανοιξα σπίτι το δικό μου είχε 8.5 , τους πήρα τηλεφωνο και η απάντηση ήταν ότι δεν παίρνουν
την αναβάθμιση όλα ταυτόχρονα αλλά με βάση την παρτίδα παραγωγής (ή κάπως έτσι) και εάν ήθελα μπορούσα να το πάω στο service τους και να περάσουν αυτοί την αναβάθμιση με κόστος γύρω στα € 20 -
Δεν χρειάζεται να πληρώνουμε για τα αυτονόητα...
-
Ο/H Night_68 έγραψε:
με κόστος γύρω στα € 20
Για να κάνουν αυτά εδώ ----> Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Night_68 έγραψε:
με κόστος γύρω στα € 20
Για να κάνουν αυτά εδώ ----> Xiaomi MIUI Official Forum
Ακριβώς !!!
αλλά να είσαι σίγουρος ότι κάποιοι τα πληρώνουν είτε γιατί δεν ασχολούνται καθόλου με το να το ψαξουν λίγο πως γίνεται , είτε γιατί για τα αγορασμένα από Ελλάδα φοβούνται μη χάσουν την εγγύηση είτε τέλος γιατί δεν τα πάνε καλά με Η/Υ κλπ (τώρα θα μου πεις τι θέλουν αυτοί την τελευταία έκδοση ??? αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη συζήτηση !!) -
Αν μπορούσες να μου δώσεις και ονόματα σε προσωπικό μήνυμα θα σου ήμουν ευγνώμων.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα