Το έχω κάνει ήδη,στο Redmi Pro μου πάντως λειτουργεί κανονικότατα με Κινέζικη ROM.Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν δεν λειτουργεί σωστά, βάλε το στο manually.
Γενική Συζήτηση για το Mi Note 2
-
-
Πηγα να βαλω την τελευταια XTRV 8.5.24, αλλα καποια πραγματα δε μου αρεσαν συν οτι δεν επανερχονταν οι εφαρμογες και επαιρναν εναν αιωνα και ηθελα και root, οποτε φλασαρα το magisk που ειχα, ομως κολλησε το συμπαν. Ετσι αποφασισα να γυρισω εκει που ημουν. Ομως μπηκα σε ενα κυκεωνα, οπου το TWRP που ειχα (3.1.0) δεν εβλεπε τιποτα απο τον εσωτερικο χωρο, ετσι περασα το 3.2.1.1, όμως μετα δεν εκανε boot, ετσι περασα ξανα το 3.1.0 και φλασαρα την παλια ρομ αλλα παλι εκανε bootloop, μην τα πολυλογω καταφερα να δω με το 3.2.1 το backup μου και ευτυχως το επανεφερα, αλλα αρχικα εχει πολλα κολληματα, ελπιζω να φτιαξουν.
Υπαρχει καποιο σετ recovery-rom-root που δουλευει; και αν ναι πού βρισκεται αυτο; thanksΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Τελευταια και χωρις να κανω τιποτα, δεν ξερω πώς να το θεσω, αλλα το κινητο μου δε βγαζει φωτογραφιες που δεν του αρεσουν. Κρασαρει η καμερα, οταν μαλλον ο φωτισμος ειναι λιγακι παρακατω απο εντονος και οταν δεν εχει φλας. Αλλες τις βγαζει και αλλες οχι.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει απο gearbest γισ τον κουνιάδο μου αυτο το κινητό στις προσφορές που ειχε βγάλει τον Δεκέμβριο. Πριν λίγες μέρες μου ειπε το κινητό ζεσταίνονταν αρκετά στην χρηση και η απόδοση της μπαταρίας έπεφτε σταδιακά σε αυτο το διάστημα. Πλέον απο οτι μου ειπε δεν φορτιζει ουτε και ανοίγει φυσικα. Τωρα τι με συμβουλεύετεε να κάνω; να μιλήσω με το Gearbest(και να το στειλω πισω;) ή να βρω κάποιον εδώ να το πάω.Xiaomi RN3 pro 32Gb
-
Έχουν περάσει οι 6 μήνες κάλυψης απο την paypal, γνώμη μου, κοίτα Ελλάδα για έλεγχο
-
-
Δυστυχώς σίγουρα καλοθ δεν γνωρίζω, ένα που μου είχαν πει εχει εδρα Βουλγαρία
-
-
καλησπέρα μου έκλεισε ξαφνικα το τηλ και ενώ εχει ήχο η οθονη δεν δείχνει τιποτα τι κανω;
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλημέρα, τι έγινε τελικά, άνοιξε ?
-
Επανεκκίνηση, τερματισμό δοκίμασες ?
Μήπως έχει φάει κάνα πέσιμο γερό ή πήρε νερό κάποια στιγμή ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα