Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)

• Mi-5S/Plus
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Μόλις μεταφέρθηκε :D
      ευχαριστω και πιστευω να μν λεω κατι παραλογο γιατι δν εχω καμια διαθεση να παρεξηγηθω με κανεναν εδω μεσα.
      The Maniac
    • Λογικό είναι μόλις έχεις στήσει την συσκευή και δουλεύει όπως θέλεις να "βαριέσαι" να τα κάνεις όλα από την αρχή.

Μείνε για ένα διάστημα όπως είσαι να την απολαύσεις και όταν σου έρθει ο όρεξη για δοκιμές πας και στην ελληνική ρομ ;)

Δεν δικαιολογώ τον @demakhs, αλλά στην πορεία διαβάζοντας τα ποστ του θα καταλάβεις καλύτερα τι σημαίνει @demakhs και "πως το έγραψε" :)
    • OffTopic
      Πολυ μεταφορα ρε παιδι μου... το mi 5s θα φταιει... παλιατζουρα δεν αξιζει :crazy: lol

Δημητρη εφοσον εχεις θεμα με γλωσσα τοτε απλα βαλτην.

Και οσον αφορα το πειραματισμο προσπωπικα εχω την ελληνικη τελευταια stable στο rn3pro se που εχω και ενω εχω καποια προβληματακια με καμερα αυτη τη στιγμη βαριεμαι ακομα και το factory reset. Σε προηγουμενη συσκευη ομως ειχα αλλαξει καμια 20αρια roms, καμια 10αρια kernels και ειχα φλασαρει και διαφορα binaries για καμερα. (θηριο το g2, δεν το ψοφησα :D )

Υ.Γ. Ο ακυρος με το rn3pro βρεθηκε εδω λογω μεταφορας :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Antretng έγραψε:

OffTopic
      Πολυ μεταφορα ρε παιδι μου... το mi 5s θα φταιει... παλιατζουρα δεν αξιζει :crazy: lol

Δημητρη εφοσον εχεις θεμα με γλωσσα τοτε απλα βαλτην.

Και οσον αφορα το πειραματισμο προσπωπικα εχω την ελληνικη τελευταια stable στο rn3pro se που εχω και ενω εχω καποια προβληματακια με καμερα αυτη τη στιγμη βαριεμαι ακομα και το factory reset. Σε προηγουμενη συσκευη ομως ειχα αλλαξει καμια 20αρια roms, καμια 10αρια kernels και ειχα φλασαρει και διαφορα binaries για καμερα. (θηριο το g2, δεν το ψοφησα :D )

Υ.Γ. Ο ακυρος με το rn3pro βρεθηκε εδω λογω μεταφορας :P
      Αυτο προσπαθω να εξηγησω τοση ωρα και γιαυτο εκανα αυτην τν ερωτηση γιατι στην συγκεκριμενη ρομ αν εξερεσεις κανα δυο μαλακιουλες που με λιγο ψαξημο εδω μεσα τα εστρωσα απο θεμα ελληνικα ειναι κομπλε και επειδη δν μπορεσα να βρω καπου να λεει διαφορες τις global με την δικια μας εκανα και την ερωτηση.(πρινα παρω το xiaomi ημουν samsungakias καλος η κακος και πιστεψε με ειχα ενα note 4 τοσες ρομ και τοσα που του ειχα κανει αν ειχε στομα θα με εβριζε.στο τελος η ρομ που δουλευε ηταν ενα φρανκεσταιν απο note 7 s7 edge και κατι ψηλα απο note 4 :P)
      The Maniac
    • Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)

Αγαπητέ φίλε ότι σου είπε και ο @NasDriver ισχύει ακριβώς μείνε λίγο όπως είσαι και βλέπεις , τώρα για τον Δημήτρη μην τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς ψάξε λίγο στα ποστ του και πολύ γρήγορα θα καταλάβεις ότι κάνει αρκετό <χαβαλέ> με εισαγωγικά γιατί θα δεις ότι παράλληλα βοηθάει και πάρα πολλούς και αυτό το τονίζω !!! και ειδικά εσύ που όπως λες ήσουν από πιο πριν στο φόρουμ μέλος θα έπρεπε να το είχες προσέξει , όλοι μας λοιπόν ας μην είμαστε κριτές ελαφρά τη καρδία , ούτε να στραβώνουμε με το παραμικρό ! :rolleyes:

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Αγαπητέ φίλε ότι σου είπε και ο @NasDriver ισχύει ακριβώς μείνε λίγο όπως είσαι και βλέπεις , τώρα για τον Δημήτρη μην τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς ψάξε λίγο στα ποστ του και πολύ γρήγορα θα καταλάβεις ότι κάνει αρκετό <χαβαλέ> με εισαγωγικά γιατί θα δεις ότι παράλληλα βοηθάει και πάρα πολλούς και αυτό το τονίζω !!! και ειδικά εσύ που όπως λες ήσουν από πιο πριν στο φόρουμ μέλος θα έπρεπε να το είχες προσέξει , όλοι μας λοιπόν ας μην είμαστε κριτές ελαφρά τη καρδία , ούτε να στραβώνουμε με το παραμικρό ! :rolleyes:

τελος παντον το θεμα εληξε για μενα δν τρεχει τπτ.(οσο για να τον ξερω το φορουμ εχει ποσες χιλιαδες ατομα εδω μεσα ειναι δυσκολο αν δν γνωριζεις καποιον προσωπικα να τον ξερεις πως το λεει. ο τροπος του δν ηταν και ο καλητερος και πιστεψε με δν ειμαι ανθρωπος που παρεξηγουμε ευκολα και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις στα σχολια που εγιναν επειδη στην αρχη δν ανεβηκαν η φοτο)ολα καλα λοιπον κακιες δν κραταμε ειναι μικρη η ζωη για κακιες ;).
      The Maniac
    • LOVE ONLY - FILOTIMO - ANTIMANOURIAZY-ANTISTRAVONIWITHEVERYLITTLEPIECE-ANTINOJUDGINGWITHLIGHTHEART (Greek), peace and happiness, friendship, partnership, solidarity, companionship, trust, freedom, democracy, astronomy, philosophy, Euclidean geometry...... (morningafter)

Ο/H makis1024 έγραψε:

Από τις λίγες φορές που είδα τον @demakhs να μην ειρωνεύεται, δεν ξέρω εάν το κατάλαβες, έχω το Kenzo τέσσερις μήνες και έχω κάνει τρία factory reset, lollipop σε marshmallow, gtv σε xtrv, beta 1 σε beta 2. Όποιος βαριέται τέτοιες διαδικασίες, μένει με official, που είναι η ειρωνεία; Και όταν πάμε για τελική xtrv πάλι θα ακολουθήσει λογικά factory reset.
      τραχανά, υπονοείς κάτι? :o

ότι αυτή τη φορά ήμουν σοβαρός και πως όλες τις άλλες ειρωνεύομαι? ?(

έννοια σου, θα απολογηθείς στην ....... πρωινή αναφορά της διμοιρίας! :airborne:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)

@demakhs επειδή είσαι "κεφτές" άρα "κεφτές" και δεν φταίς , άλλη φορά πρώτα θα δίνεις συστάσεις και μετά θα πειράζεις τα παιδιά !!!!! :) :)

• για να σου τη λύσω και σένα την απορία λοιπόν, δεν πείραξα κανένα! :grumble:

το μήνυμά μου ήταν πολύ σοβαρό, διότι όπως θα διαπιστώσεις, αν το ξαναδιαβάσεις προσεχτικά,με την πρώτη παράγραφό μου του πρότεινα να μείνει στην πολύ καλή global development 7.1.19 beta και η δεύτερη παράγραφός μου, η οποία ήταν και η πιο σοβαρή από τις δύο, απευθυνόταν στην, αντίστοιχης "υφής", παρένθεση του εν λόγω κυρίου!! :shock:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση