Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
=============== Ιαν 27th 2017, 12:19am ===============
@geoanto555 ξαναδοκίμασα και χειροκίνητα....τίποτα, βλέπω το ίδιο μήνυμα λάθους!
Το ίδιο είδα και με την εφαρμογή. Θα το ψάξω δίπλα να δω εάν είχε και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα.
Σημ. Τελικά βρήκα τρόπο και το έφτιαξα. Πέρασα TWRP, πέρασα την XTRV χωρίς την sim μέσα και τώρα περιμένω να μπουτάρει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ήταν λίγο αργά για μένα....
Απο την στιγμή που το κανες, όλα καλα...
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
γεια σας και απο μενα.χθες βραδυ εβαλα το κινητο να φορτισει και φορτισε μετα απο ενα δίωρο πρωτη φορα καθυστερησε τοσο. εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο; φοραει την 6.12.29 την ελληνικη.
-
καλησπερα παιδια πειρα κ εγω το εργαλειο ..ερχομενος απο g5..
πολυ ομορφο κ πολυ γρηγορο..ψαχνω ν βρω θηκες αν καπιος εχει κατι κατα νου αν μου προτινει κατι..η αν πουλαει καπιος καπια..
απο ρομ εχουμε τπτ? -
@EGW4321 εμένα δεν μου το έχει κάνει ποτέ αυτό ίσως ήταν μεμονωμένο γεγονός παρακολούθησε το λίγο και βλέπεις εγώ βέβαια έχω πάει στην 7.1.19
@panosdmk καλορίζικο να το χαρείς είναι πολύ καλό κινητό τώρα θήκες είναι γεμάτο το ιντερνέτ ειδικά τα γνωστά Κινέζομάγαζα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έβαλα την ρομ χθες, χωρίς την sim επάνω. Πρόβλημα με 4G δεν έχω. Το κινητό είναι πιο γρήγορο από το Note Pro. Μου άρεσε που μου έδωσε και περισσότερα εικονίδια στην οθόνη. Με την μεταφορά που έκανα των πάντων από το mi note pro, ελάχιστα πράγματα πείραξα. Βλέπω ένα besutify που είχε η πειραγμένη έκδοση δεν το έχει (ευτυχώς κράτησα το apk).
Το ir remote που είναι?Άκυρο το βρήκα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
@takisfrag μηπως εχει παρατηρηση ποση ωρα θελει για πληρη φορτιση; προσπαθησα να τβρω αλλα δεν βρηκα κατι.
-
ρε συ, πως το χεις κάνει ελλειψοειδές το φόντο του άβαταρ και όχι κυκλικό που έχουμε όλοι οι υπόλοιποι??
δεν κόβει τίποτα από την εικόνα, ενώ όλων των υπολοίπων είναι....κουτσουρεμένη.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν Πειραξα κατι. Μόλις βγαινω απο αυτό το thread δείχνει κανονικό τουλαχιστον στο tablet σε εμένα.
-
κλαησπερα παιδια ξερουμε αν θα παρει το 7αρι το εργαλειο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες