Ναι είναι ξεκλείδωτος τον έλεγξα..
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Η επίσημη έκδοση V8.2.2.0.MBGMIDL (Global stable) είναι διαθέσιμη για το mi 5s plus. Αν την εγκαταστήσει κάποιος μπορεί να μας πει αν υποστηρίζει ελληνικά; (Περιμένω για το mi 5s)
-
εβαλα 6,12,22 global beta,το volte λειτουργει..το κανω update σε 7,3,16 και θα ενημερωσω
-
-
Στην 7.2.16 δουλεύει...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
7.3.16 δεν λειτουργεί οπότε το άφησα 6. 12.22 global beta
-
Καλησπερα! Έχω το κινητό με την official stable και δεν με αφήνει να κατεβάσω εφαρμογές από το playstore με τα δεδομένα απλά λέει "waiting for wifi" ! Ξέρει κανείς αν αλλάζει αυτό?
-
-
-
-
εγινε όλα καλά σε ευχαριστώ! Άλλη μία ερώτηση τώρα έχω official stable και θέλω να βάλω official global developer γίνετε από τον updater η είναι παρόμοια διαδικασία με αυτή που κάνεις για να βάλεις την rom της κοινότητας?
-
@kouvou
Ανέβασε ένα screenshot από το about phone να δούμε ποια rom έχεις? Και αν είναι official stable μέσα από το κινητό κατέβασε την developer πηγαίνοντας en.miui.com - download - Mi5s developer επιλογή αυτή που είναι στο πράσινο κουτάκι. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη με ανοιχτό wifi θα πας στην εφαρμογή Αναβάθμιση πάνω δεξιά στις τελείες - επιλογή choose package - την rom θα την βρεις στον φάκελο download - το τσεκάρεις και περιμένεις την εγκατάσταση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες