ευχαριστω Γιαννη....
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Μόλις παραλάβεις να ανεβάσεις μια φώτο από το about phone, να δούμε ποια ρομ θα έχει...root δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει, εκτός και εάν το χρειάζεσαι.
Κάνε και αυτό να υπάρχει Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader -
Ο/H kioul έγραψε:
μαγκες καλησπερα..εκανα αγωρα του Mi-5S PLUS τι γνωμη εχετε ?εχει προβληματα?η φοτο πως ειναι?χριαζεται root κατα την παραλαβη?
Το κινητό πετάει φίλε κανένα θέμα πουθενά οι φωτό την ημέρα είναι τέλειες τώρα για τις νυχτερινές δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γτ τώρα άρχισα να διαβάζω σχετικά με τις ρυθμίσεις σε iso κλπκλπ αλλά θα μείνεις ικανοποιημένος ειδικά από θέμα μπαταριας και απόδοσης.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα! Νεο μελος εχω εδω κι ενα χρονο redmi note 3 και σημερα προχωρησα στην παραγγελεια του mi5s plus! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω γιατι η αληθεια ειναι οτι χαθηκα λιγο! το κινητο το παρηγγειλα με την official rom (αγγλικα και κινεζικα), θα μπορεσω να το κανω unlock και να βαλω την ελληνικη κι αν ναι λαμβανει ενημερωσεις?
Ευχαστιστω εκ των προτερων!!! -
έχεις αλήθεια έναν ολόκληρο χρόνο το redmi note 3??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι σχεδον γιατι ειναι τοσο περιεργο?
Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γιατί οι ερωτήσεις που κάνεις, είναι σαν να μην είχες ποτέ....
Σε αυτό που έχεις λοιπόν, αν το χεις με official rom (αγγλικα και κινεζικα), τότε θα ξέρεις ότι λαμβάνει αυτόματες ενημερώσεις.
Αν είχες ξεκλειδώσει τον bootloader και είχες βαλει την ελληνική, θα ήξερες ότι οι καινούριες ενημερώσεις της που κυκλοφορούν, περνούν χειροκίνητα μέσω twrp.
Σωστά δεν τα γράφω??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν το έχω ξεκλειδωσει ποτέ και μάλλον έκανα λάθος διατυπώσει ή ελληνική θέλω να μάθω αν παίρνει ενημερώσεις!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σου απάντησα ήδη στο προηγούμενο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις κάποιον λινκ και πια έκδοση να βάλω τελικά??? Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ας σου ρθει με το καλό κ εδώ είμαστε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs Μην σου φαίνεται περίεργο φίλε.
Υπάρχει κόσμος που έχει Xiaomi κ δεν έχει ασχοληθεί με ξεκλειδώματα, rom, κλπ.
Έχω φίλο που το δουλεύει με αγγλική γλώσσα, φίλη που έχει την σάπια multilanguage με τα ελληνικά κ κάποιον που το πήρε έτοιμο με την ελληνική rom από το κατάστημα.
Ακόμη κι εγώ στις 3 συσκευές που έχω οι 2 ήταν έτοιμες με ελληνική rom κ μόνο στο Mi Pad την πέρασα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες