Καλησπερα παιδια εχω το κινητο εδω και λιγο καιρο και θελω αν μπορει καποιος τη βοηθεια σας. Φοραει την miui global 8.5.3.0 και θελω να βαλω την Ελληνικη ρομ (xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI5SPlus_7.10.12_v9-7.0) και εχω απογοητευτει. Εχω κατεβασει στο λαπτοπ την Ελληνικη ρομ την εχω αντιγραψει στο κινητο, παω να μπω σε recovery με πατημα vol + και power menu και με βγαζει στο MI-Recovery 3.0 και δεν με αφηνει να κανω τιποτα. Αν κανω Wipe Data απλα επαναφερει το κινητο στην αρχικη του μορφη. Συγνωμη αν εγινα κουραστικος.
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Eχεις ξεκλειδώσει τον bootloader ? Έχεις βάλει το twrp ?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Eχω ξεκλειδώσει τον bootloader (δεν θυμαμαι πως το εκανα).. Δεν εχω βάλει το twrp δεν ξερω πως θα το κανω.
-
@ducatileon Αν δεν βιάζεσαι αύριο το απόγευμα κατά της 7 και να μπω μέσω TeamViewer να το κάνουμε παρέα
-
Δεν βιαζομαι καθολου φιλε μου αυριο το απογευμα λοιπον στις 7. Ευχαριστω πολυ! Καλο βραδυ!
-
Καλώς αύριο το απόγευμα στείλε pm στο τσατ
-
-
Παιδιά καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το κινητό απο vickmall. 13 μέρες έκανε να ερθει με priority. Όλα καλά , τέλειο είναι. Τώρα τι κάνω...
λέω να βάλω την Ρομ
xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.10.19
, τι λέτε?? Ποια σειρα πρεπει να ακολούθησω, πρωτα ξεκλειδωμα, μετα twrp και μετα την Ρομ??
Φοράει αυτήν την ROM, είναι οκ??
Επίσης μου έκανε δώρο και 2 θήκες κ 2 ζελατινες εκτός την θήκη που αγόρασα την nillkin.
Η μια ζελατίνη είναι μικρή και η αλλη είναι αυτή.. Είναι εντάξει να την βάλω???
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γράφει κάπου μάρκα; πηρα ένα ίδιο (εμφανισιακά) τζαμακι για τo mi note 2 της γυναίκας μου, ενώ κάθετε πολύ καλά επάνω αλλά το τατς δεν πιάνει καλά, ίσως φταίει κ η οθόνη που είναι curved...
Εγώ ότι έχω δοκιμάσει από τζαμακια είναι χάλια, δεν κάθονται καλά στις άκρες...
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Vourk έγραψε:
Γράφει κάπου μάρκα; πηρα ένα ίδιο (εμφανισιακά) τζαμακι για τo mi note 2 της γυναίκας μου, ενώ κάθετε πολύ καλά επάνω αλλά το τατς δεν πιάνει καλά, ίσως φταίει κ η οθόνη που είναι curved...
Εγώ ότι έχω δοκιμάσει από τζαμακια είναι χάλια, δεν κάθονται καλά στις άκρες...
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το έβαλα ακόμη, ήθελα να σας ρωτησω πρωτα.. Έγραφε η θήκη που το είχε μεσα " mi5s plus." Κάθεται ακριβως αλλά δεν ξέρω μετα αν το τατσ δουλεύει καλά.
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H makisfz έγραψε:
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
Να ρωτησω κάτι??
Μπορω να ξεκλειδωσω το bootloader, να περασω μετα το twrp ΑΛΛΑ να μη περάσω την ROM?? Το λέω αυτό μήπως παει κάτι στραβά
Επίσης κάθε φορά που περναω μια Ρομ θα σβήνει ολα οτι έχω μέσα ( τραγούδια,φωτό κλπ) ? η μονο την παλιά Ρομ.
Για να μη σας ζαλιζω, δηλαδή λειτουργεί όπως στο htc, samsung, oneplus που είχα ( σε κάθε format) η είναι κάτι διαφορετικό ανάλογα την Ρομ που φοράς η θες να περάσεις..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες