Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το έχω το κινητό αλλά σκεφτόμουν να το πάρω. Για αυτό και ρώτησα μιας και ο τομέας κάμερα είναι κάπως σημαντικός. -
Είχα το 6/128. Την ημέρα βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες. Με χαμηλό φωτισμό δεν τα πάει και τόσο καλά. Πάντως το 4/64 παίζει κάτω από 250€ στα κινεζομάγαζα.
-
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Είχα το 6/128. Την ημέρα βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες. Με χαμηλό φωτισμό δεν τα πάει και τόσο καλά. Πάντως το 4/64 παίζει κάτω από 250€ στα κινεζομάγαζα.
-
-
Παιδια καλησπερα,
Αγορασα προσφατα το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο και ειχε ηδη φορτωμενη την XTRV.
Το κινητο πεταει στην κυριολεξια και η ROM ειναι παρα πολυ καλη 3 μερες τωρα που το δουλευω.
Διαβασα αρκετα πραγματα στο φορουμ αλλα θελω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα:
Δεν θελω να σβηστουνε δεδομενα απο το κινητο μου μονο να περασω τη νεα ROM
Οταν θα βγει η νεα ROM, κατεβαζω το zip απο τον server.
Μπαινω στο TWRP και κανω wipe dalvik cache και cache MONO.
Μετα φορτωνω το ZIP μεσα στη συσκευη
Παταω Install και φορτωνω τo zip?
Χρειαζεται κατι αλλο να τσεκαρω ή μου ξεφυγε κατι?
Ευχαριστω πολυ -
ανεβασε ένα screenshot από το about phone σου για να ξέρουμε τι φοράει...
Κατά τα άλλα η διαδικασία που περιγράφεις είναι σωστή, αν φοράς τελευταίες ελληνικές από εδώ. -
Άρα λοιπόν έτσι περναω rom και δεν σβήνεται τίποτα.Σωστα?
Το πρωί πήρα backup όλη τη rom από το twrp, τσεκαρα όλα τα κουτάκια που είχε και βγήκε περίπου 10gb.
Αυτό το backup μέσα έχει και τις φωτογραφίες μου?
Πρέπει να το μεταφέρω σε pc η δεν επηρεάζεται όταν είναι μέσα στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευης με τις αλλαγές rom? -
Παιδιά καλημέρα
Μόλις πέρασα την νέα έκδοση xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.11.2.zip.
Θέλω να ρωτήσω που μπορώ να δω τι καινούργια έχει σε σχέση με την προηγουμενη
Και επίσης πως μπορώ και αν γίνεται να συγχρονίσω τους σελιδοδεικτες μου από τον Chrome στον browser (πλοηγό) που εχει μέσα η ρομ.
Σας ευχαριστώ -
στο νήμα που τη κατέβασες τα γράφει όλα...
Μπορείς βέβαια και να πάς στο about phone και στον updater πατάς τις κουκίδες πάνω δεξιά και μετά το what is new και στο εμφανίζει... -
@gthom πατα τις τρεις τελιτσες πάνω δεξιά, ρυθμίσεις, πάτα πάνω πάνω στο λογαριασμό σου αν έχεις συνδεθεί στον google account σου, πάτα πάνω στο "συγχρονισμός" κ απενεργοποίησε το "συγχρονισμός όλων"...τα επιμέρους "σελιδοδείκτες" "ιστορικό" κλπ θα ναι ενεργοποιημένα.
Πριν το κάνω αυτό, ο chrome δεν έκανε συγχρονισμό!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σε όλους. Καινούργια παραλαβή χθες από geekbuying μετά από τρεις μήνες αναμονή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες