Τι ειναι δλδ η unofficial Tom
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Ναι τι ειναι αυτο;;;
-
μήπως να κάνεις resetστην εφαρμογή και root το τηλέφωνο twrp 3.0.2 και να βάλεις adaway appΟ/H kioul έγραψε:
Αυτο μαγκες τι ειναι μου το βγαζει συνεχεια κ το αλλο που μου κανει ειναι σε οποια εφαρμογή ειμαι η κ ακομα μνμ να γραφο μου πεταει διαφημίσεις;;; τι μπορω να κανω;;;
-
Ειμαι αμπαλος απο αυτα δε ξερω
-
έχεις unofficial/προβληματική έκδοση λειτουργικού (rom ή tom για μερικούς) και πρέπει να την αλλάξεις, αλλιώς χαϊρι δεν πρόκειται να δεις!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
welcome to the club....Έτσι μ ήρθε και μένα , αλλά αν δεις τους οδηγούς θα τα καταφερεις
-
Καλημέρα παιδιά. Η τελευταία XTRV 7.1.5 δεν μου δουλεύει το 4G. Έχω κάνει κάτι εγώ η φταίει η Rom?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Γενικά δεν έχει δεδομένα το κινητό;Ο/H masterismos έγραψε:
δεν μου δουλεύει το 4G.
Cosmote έχεις;
Δες τις ρυθμίσεις apn.. -
για δες εδώ
Mi5S Plus - XTRV 7.1.5 - Δεν κρατάει το 4G δίκτυο
=============== Ιαν 11th 2017, 8:32am ===============
το modem της προηγούμενης έκδοσης δουλεύει. Μάλλον θα φτιαχτεί στην επόμενη
=============== Ιαν 11th 2017, 1:05pm ===============
στο global forum λένε ότι εάν κάνεις flash το προηγούμενο modem τότε δουλεύει κανονικά.
υπάρχει δυνατότητα να βρούμε την προηγούμενη έκδοση; Πριν την 17.1.5
[MODEM] 4G fix after 7.1.5 update - Xiaomi Mi 5s Plus - Xiaomi MIUI Official Forum -
Παιδια έγινε τωρα με την προβληματική ρομ;;; αλλα εχασα την ελλινη γλώσσα.
-
αυτήν την έχεις χαμένη από καιρό....
πέρασες την china stable βλέπω?
έγκριση να ξεκλειδώσεις τον bootloader εχεις λάβει? (θα πρέπει να χεις κάνει ήδη αίτηση στην xiaomi)
αν έχεις έγκριση, περνάς το twrp και μετά από εκεί μέσα φλασάρεις την Ελληνική που θα χεις κατεβασμένη και περασμένη στο κινητό σου.
ακολουθείς κάποιον συγκεκριμένο οδηγό?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες