kκαλησπερα παιδια βγηκε τελικα η καινοργια stable?
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Παιδια καλησπερα οποιος μπορει να μου δώσει ένα οδηγο για mi5s plus πως από global stable θα παω σε ελληνικη stable
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
-
Ναι εχει γίνει αίτηση και εχει σταλεί και μήνυμα απάντησης απο xiaomi
-
@kostatos
Είσαι με stable official και θέλεις να πας σε developer. Με bootloader κλειδωμένο? Αν ισχύει αυτά θα κατεβάσεις την rom μέσω του κινητού σου από το en.miui.com-download. Η recovery rom είναι στο πράσινο πλαίσιο θα την κατεβάσεις. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη Με Ανοικτό Το WiFi θα πας στην εφαρμογή Αναβάθμιση πάνω δεξιά τρεις τελείες επιλογή choose package την rom. Θα την βρεις στον φάκελο download rom την τσεκάρεις και περιμένεις να ολοκληρωθεί. -
καλημερα ,ευχαριστω για την απαντηση spiderman3 αλλα θελω να παω απο global stable se ελληνικη stable ,οπως εγραψα και πριν μου εχει δωθει αδεια για ξεκλειδωμα bootlader
-
Ωραία @kostatos θα το κάνεις ως εξής Όπως είσαι τώρα => Ξεκλείδωμα => Εγκατάσταση TWRP => Factory Reset => Install XTRV
-
επειδη δεν εχω αριστη γνωση ολων των θεματων το twrp το κατεβαζω απο καπου ξεχωριστα και το εγκαθιστω πριν βαλω τι ρομ και αν ναι ,που το θα το βρω? ευχαριστω Bodai για την απαντηση
-
-
ok ,ευχαριστω και παλι Bodai
-
καλησπερα παιδια πια ειναι η τελευτεα ελληνικη ρομ?
-
7.3.30Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες