Για κανε εναν έλεγχο του bootloader μήπως κλείδωσεΟ/H panosdmk έγραψε:
πω δεν ξερω τι εκανα κ δεν μ ανηγη καν εδω κ ωρα κ εχω τρελα8ει τορα δεν ξερω τι να κανω που να απευ8ηνθω
=============== Ιουλ 11th 2017, 7:07pm ===============
το κινιτο ειναι εδω κ ωρα εκει που λεει mi com μολις ανοιξουμε την συσκεθη κ ουτε μπορω ν το κλεισω ουτε να το ανηξω μενει εκει κολημενω...
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Παιδιά βλέπω τα παραπάνω με το που παρέλαβα το κινητό.. Ξεκλείδωτος με official global stable αν καταλαβαίνω καλα; Αλλά όταν πάω να περάσω global developer από τον updater μου λέει: "Can't verify update package" . -
Ωραία αφού είσαι ξεκλειδωτος τότε σε fastboot mode την βάζεις με miflash
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορώ να περάσω twrp και ελληνική αμέσως;
-
Ναι αφού είσαι ξεκλειδωτος μπορείς το twrp είναι στην υπογραφή μου
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παρέλαβα σήμερα με 27€ τελωνείο.
Και έμενα την ίδια ρομ φοράει περνάω twrp και ελληνική ρομ ας με παραπέμψει κάποιος στο σωστό θερ γιατί είμαι νέος σε xiaomi
Ο/H stromoboy έγραψε:
Παιδιά βλέπω τα παραπάνω με το που παρέλαβα το κινητό.. Ξεκλείδωτος με official global stable αν καταλαβαίνω καλα; Αλλά όταν πάω να περάσω global developer από τον updater μου λέει: "Can't verify update package" .
-
-
Πως δουλεύει το split screen??
-
-
Ευχαριστώ αδερφέ!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Ιουλ 14th 2017, 11:12pm ===============
Παιδιά έχω θέμα με το χειριστήριο. Φαίνονται μόνο 10 μάρκες TV. Καμία ιδέα? -
το MiFlash δουλεύει σε 32-bit Windows 8;
-
Δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλέψει εφόσον φλασάρεις με ξεκλείδωτο bootloader official rom αφού το edl mode το έχουν κλειδώσει και δεν μπορείς να φλασάρεις κάνοντας χρήση edl και fastboot rom , εκεί ναι θα είχες θέμα γιατί σε αυτή την περίπτωση το 64 μπιτο σύστημα είναι προϋπόθεση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες