Παιδια καλημέρα.Σε όλα τα κινητά xiaomi που έχω την τελευταία 3τια είχα μόνιμα stable από το φόρουμ.Σκεφτομαι σήμερα να πέρασω την τελευταία aroma κυρίως για την νέα έκδοση Android 7.0 αλλά και τις νέες ιδιότητες του miui .πιστεύετε ότι θα έχω θέματα
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Η συσκευή μου ήρθε με ξεκλείδωτη πρέπει να φλασάρο την επίσημη και να ξεκλειδώσω εγώ ή όχι
-
Ναι flash all and lock ,επιλογή στο mi flash.
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδια καλημέρα.Σε όλα τα κινητά xiaomi που έχω την τελευταία 3τια είχα μόνιμα stable από το φόρουμ.Σκεφτομαι σήμερα να πέρασω την τελευταία aroma κυρίως για την νέα έκδοση Android 7.0 αλλά και τις νέες ιδιότητες του miui .πιστεύετε ότι θα έχω θέματα
Καμιά συμβουλή ή κάποιος που να είχε αντίστοιχο προβληματισμό στο παρελθόν -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Γιατί αν δεν έχει γίνει επίσημη διαδικασία αλλά έχουν πειράξει αρχεία για να φαίνεται ξεκλείδωτο, θα καταλήξεις με τουβλάκι aka παιχνίδι για παιδάκια.
Καλύτερα στα σίγουρα και safe...εκτός και εάν σου αρέσει να ρισκάρεις -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Γιατί αν δεν έχει γίνει επίσημη διαδικασία αλλά έχουν πειράξει αρχεία για να φαίνεται ξεκλείδωτο, θα καταλήξεις με τουβλάκι aka παιχνίδι για παιδάκια.
Καλύτερα στα σίγουρα και safe...εκτός και εάν σου αρέσει να ρισκάρεις
-
Ρε παιδιά αυτό το ¥@^^η^^£ν0 το NetFramework 3.5 που μου ζητάει το MiFlash δε μπορώ να το εγκαταστήσω με τίποτα. Τι παίζει; Windows 8.1 έχω..
-
Κανε αναζήτηση στο google NetFramework 3.5 instail win 8.1 και θα σε δώσει αποτέλεσμα. Έτσι έκανα εγώ και τα εγκατεστησα στον υπολογιστή σε win10.
-
-
Μπες στο recovery και μετά instal θα βρεις το supersu zip και το τσεκαρεις μετά swipe και reboot system τέλος
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες