Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)

• Mi-5S/Plus
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Οντως να είναι μισή...για αυτό τον λόγο ίσως είναι σφαιράτη, η μπαταρία σίγουρα πολυ καλύτερη κ η παραμετροποίηση...άπειρη!!

Gapps δε θυμάμαι...έχει οδηγίες στη σελίδα που έχει τη ρομ στο xda.
      Τελευταία ερώτηση,
      αν θέλω να γυρίσω ξανά πίσω σε αυτήν που έχω τώρα γίνεται εύκολα (απλό φλασαρισμα με full wipe) η θέλει άλλη διαδικασία??

Κατεβάζω την ρομ και τα gapps τώρα από εδώ How to Install Official Resurrection Remix For Xiaomi Mi 5s Plus

Θέλει να περάσω και firmware άλλο, η απλά περνάω τα ζιπ στο τηλέφωνο και μέσα από twrp τα φλασαρω αφού κάνω full wipe??

ΥΓ. Αν την έχεις περάσει ποτέ, δουλευει το δακτύλικο αποτύπωμα και το τηλεχειριστήριο??
      Ο συγχρονίσμος με τον λογαριασμό μου mi δουλεύει??

Σε ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ και συγνώμη αν σε κούρασα

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Κρατα πλήρες backup αυτην που έχεις τώρα από το twrp για να επιστρέψεις εύκολα.

Αν την ξαναπεράσεις με καθαρή εγκατάσταση θα χάσεις όλες τις ρυθμίσεις σου, προγράμματα κλπ.

Στις οδηγίες εγκατάστασης δε λέει "απλά περνάς τα ζιπ στο τηλέφωνο και μέσα από twrp τα φλασαρω αφού κάνεις full wipe"?

Ο δικός μου αισθητήρας δακτυλικού, δε δουλεύει, είναι σπασμένος, οπότε δε ξέρω.

Λογαριασμό mi ντεν έχει καρντιά μου, δεν είναι miui rom.

Ρώτα τον κουραμπιέ ( @takisfrag ) που το χει κ τα χει δοκιμάσει όλα για όλα!!) κιχ
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• gthom η νουμερο ενα για εμενα ειναι η nillkin αλλα αφηνει λιγο κενο γυρω γυρω και αν θυμαμαι καλυπτει την μπροστινη καμερα.Η moffi αφηνει λιγες δαχτυλιες αλλά φευγουν ευκολα.Με εντυπωσιασε ομως η ευκρινια που εχει σχεδον σαν να μην υπαρχει.Τέλος φιλικά θα ηθελα να σου πω ότι δεν βρισκω κανέναν,πραγματικά ομως,λογο με το συγκεκριμένο κινητό να μπεις σε ολους αυτούς τους πειραματισμούς που ρωτας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H akisjes έγραψε:

gthom η νουμερο ενα για εμενα ειναι η nillkin αλλα αφηνει λιγο κενο γυρω γυρω και αν θυμαμαι καλυπτει την μπροστινη καμερα.Η moffi αφηνει λιγες δαχτυλιες αλλά φευγουν ευκολα.Με εντυπωσιασε ομως η ευκρινια που εχει σχεδον σαν να μην υπαρχει.Τέλος φιλικά θα ηθελα να σου πω ότι δεν βρισκω κανέναν,πραγματικά ομως,λογο με το συγκεκριμένο κινητό να μπεις σε ολους αυτούς τους πειραματισμούς που ρωτας.
      Καλημέρα φιλε μου.
      Έχεις δίκιο.
      Τελικά δεν θα αλλάξω ρομ γιατί δουλεύει τέλεια αλλά και την έστησα όπως μαρεσει.
      Αυτό που με προβληματισε στην RR, είναι ότι δεν έχει mi λογαριασμό ώστε να συγχρονίσω τις σημειώσεις μου (που είναι πολλές), όπως και τους σελιδοδεικτες που τους πέρασα έναν έναν στο πλοηγό που έχει μέσα η ρομ γιατί δεν βρήκα τρόπο να τους πάρω από τον Chrome.
      Ειλικρινά σε ευχαριστώ και να έχεις μια όμορφη μερα

• Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)

Παιδιά καλησπέρα.
      Αυτό τι είναι?? Το ανοιγω αλλά δεν κανει κάτι. Μένει εκεί που δείχνει η δεύτερη εικόνα..
      Ευχαριστώ πολύ.

• Θα πρέπει να ανάψει το...φως... :huh:

• Ο/H demakhs έγραψε:

Θα πρέπει να ανάψει το...φως... :huh:
      Τι??, ποιο φως

• Διαφήμιση

Mε τι rom είσαι ; Πχ σε εμένα με dev λειτουργεί .
      Το MiUI 9 διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Lab MiUI. Το εργαστήριο MiUI υποτίθεται ότι θα διαθέτει μια σειρά από πειραματικά χαρακτηριστικά για τις προσεχείς διεπαφές MiUI, τις οποίες οι χρήστες της Xiaomi μπορούν να δοκιμάσουν άμεσα. Αυτό θα είναι πλατφόρμα για να δοκιμάσουν τα χαρακτηριστικά τους που δεν έχουν ξεκλειδωθεί και οι χρήστες μπορούν να το δοκιμάσουν απευθείας στο εργαστήριο MiUI. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαστήριο MiUI στην κύρια επιλογή ρυθμίσεων της συσκευής σας.

Είμαι με την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.11.2.zip.
      Δεν κανει τίποτε όμως. Μάλλον δεν δουλεύει
      Ευχαριστώ πάντως

ΒΟΗΘΕΙΑ
      Παιδιά να ρωτήσω κάτι ΠΑΡΆΞΕΝΟ??? Δεν ξέρω αν είναι της ρομ, αν γίνεται και σε εσάς, ΑΛΛΆ εγω 1η φορά το συναντώ σε όσα τηλέφωνα και αν άλλαξα.
      Έχω μέσα στο κινητό (σε φάκελο) backup τα apk από τα προγράμματα που χρησιμοποιω αυτή την στιγμή ΑΛΛΑ και από τα προγράμματα που είχα στο παρελθόν χρησιμοποιήσει.
      Με ένα μαγικό τρόπο :) χάνονται από μέσα ΣΥΝΕΧΩΣ τα apk των προγραμματων που έχω εγκαταστήσει και χρησιμοποιω αυτή την στιγμή ΑΛΛΑ και των προγραμμάτων που κάνω αναβάθμιση.
      Να πω ένα ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ πχ.
      Έχω ένα πρόγραμμα εγκαταστημενο μέσα το MEGA 3.2.5, και έχω κρατημένο backup το apk, ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ, εξαφανίζεται από μέσα από το φακελο.
      Αν πάλι κάνω αναβάθμιση σε 3.2.5.1 σβήνει και το νέο APK ΑΛΛΑ και το προηγούμενο που έχω κρατήσει

ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΉΓΗΣΑ ΚΑΛΆ... αλλά μου έσβησε 95 apk των προγράμματων που έχω αυτή τη στιγμή μέσα στο τηλέφωνο εγκαταστημενα. (εντάξει μπορω να τα ξαναπάρω backup (αυτά που έχω εγκαταστημενα) αλλά γιατί το κάνει??)

Επίσης ΔΕΝ μου κρατάει τις ρυθμίσεις που βάζω σε κάποια προγράμματα.
      Δηλαδή βάζω πχ να κλείνει η να ανοίγει σε μια συγκεκριμένη ώρα και μετά από λίγο χανει την ρύθμιση.
      Βαζω πχ το ποσό για να υπολογίζει το αφορολόγητο που πρέπει να μαζευω σε πλαστικό χρήμα και το χάνει κάθε λίγο.
      ΒΑΣΙΚΆ ΜΟΥ ΧΆΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΆ..

ΣΥΓΝΩΜΗ για το μεγάλο κειμενο αλλά δεν ήξερα πως να το εξηγήσω αλλιώς

Η ρομ μου είναι να xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.11.2.zip
    • Καλησπερα στην ομαδα, μολις αγορασα ενα μτχ 5s plus και φοραει την εξης. Με ενδιαφερει σε πρωτη φαση latest global stable (V8.5.3.0.MBGMIED (MIUI8) υποθετω). Θελει να προξεσω κατι σε bootloader αν ειναι locked/unlocked η απλα κατεβαζω και φλασαρω μεσα απο το κινητο?

(οταν κανω check για updates ΟΤΑ δεν βρισκει κατι).

Ευχαριστω προκαταβολικα.
      Images
      • Screenshot_2017-11-11-16-57-44-882_com.android.settings[600].png

133,22 kB, 1.080×1.920, viewed 88 times
    • Διαφήμιση
    • official ρομ έχεις.

global developer φοράει, βρες την τελευταία για το κινητό σου από το MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum, κατέβασέ την και φλάσαρέ την απ΄ τον updater-->τρεις τελίτσες-->choose update package