demakhs έχω την εντύπωση ότι εάν Μπέι στο Ίντερνετ και από τις ρυθμίσεις ψάξει για αναβάθμιση νομίζω θα γίνει αυτόματα η αναβάθμιση.Το λέω στην περίπτωση που ο φίλος είναι νέος στην xiaomi..
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
demakhs έχω την εντύπωση ότι εάν Μπέι στο Ίντερνετ και από τις ρυθμίσεις ψάξει για αναβάθμιση νομίζω θα γίνει αυτόματα η αναβάθμιση.Το λέω στην περίπτωση που ο φίλος είναι νέος στην xiaomi..
-
Βάλε περιοχή Ινδία και ξαναπροσπάθησε
-
Ο/H demakhs έγραψε:
official ρομ έχεις.
global developer φοράει, βρες την τελευταία για το κινητό σου από το MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum, κατέβασέ την και φλάσαρέ την απ΄ τον updater-->τρεις τελίτσες-->choose update package
Πρεπει να παω σε latest developer ή μπορω stable κανονικα? (global).
Ο/H akisjes έγραψε:
Βάλε περιοχή Ινδία και ξαναπροσπάθησε
Το δοκιμασα. Τιποτα.
Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις παιδια! Δεν ειμαι αρχαριος χρηστης γενικα, αρχαριος με xiaomi ειμαι οποτε δεν θελω να κανω brickoπατατα -
Ένταξη αυτό που σου λέει ο demakhs δεν είναι τίποτε δύσκολο και δεν υπάρχει κίνδυνος για bickarisma
=============== Νοε 11th 2017, 6:08pm ===============
Απλά πρόσεχε επειδή τώρα το είδα μόνο developer( τις beta δηλαδή) και όχι stable φυσικά πάντα μιλάμε για global -
Το λοιπον, για να μην πριζω αλλο. ο bootloader ειναι locked (ετσι λεει το adb) και οπως ειπαμε φοραει developer του ιουνιου. Μπορω ξερα να φλασαρω την τελευταια developer που ειναι πλεον mui 9 (7.11.6 (MIUI9) ) ?
-
Ναι μπορείς να πας στην τελευταία. Και σε stable μπορείς να πας αλλά θα σου ζητήσει factory reset
Redmi note 3 pro -
Παιδια καλησπερα.
Μια ερωτηση.
Το πρωι πεταω για Αιγυπτο.
Θα παρω απο εκει μια καρτα vodafone (μονο δεδομενα) με δυο καρτες ανανεωσης για να εχω internet.
Σε οποια θεση κ να την βαλω θα εχω δεδομενα.?? Η πρεπει να την βαλω σε μια συγκεκριμενη θεση.
Τωρα εχω μονο μια καρτα μεσα στην δευτερη θεση.
Ευχαριστω -
-
Εχει καταφερει κανεις να δουλεψει VoLTE με το κινητο (cosmote)? Στη miui 9 beta ακολουθοντας εδω τις οδηγιες Important Announcement About VoLTE Support: Device, Country and Region Details - Beta Team - Xiaomi MIUI Official Forum εμφανιζεται το toggle στο μενου αλλα ειτε on ειτε off volte γιοκ..
-
Καλησπέρα. Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ.. Εβαλε φίλος την original stable miui9 μέσο OTA αλλά δεν του έκατσε σωστά..?? Βγάζει φώτο βίντεο κλπ αλλά όταν πάει στην μπροστά selfie κάμερα κρασαρει.. Να την ξαναβάλει από πάνω?? Του έκανα καθαρισμό δεδομένων κάμερας αλλά δεν έφτιαξε.. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό..??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Εγώ όταν πέρασα από miui 8 σε miui9 που συνοδεύτηκε και από αναβάθμιση android έκανα factory reset γιατί νομίζω είναι απαραίτητο.Εγω όμως έχω costum rom από τα παιδιά του φόρουμ για official με OTA τι να σου πω.. Κατά πάσα πιθανότητα πιστεύω ότι και εδώ πρέπει να γίνεται factory reset
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες