Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Παιδιά καλησπέρα. Βρίσκομαι στην Αίγυπτο και θέλω να κατεβάσω αυτήν την εφαρμογή αλλά λέει δεν διατίθεται για την χώρα μου (Ελλάδα). Μπορώ να κάνω κάτι???
Υπάρχει τρόπος να την κατεβασω
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αν περάσεις στο google account σου σαν region Egypt; Για ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις... Μήπως θέλει και στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου να βάλεις σαν χώρα την Αίγυπτο...
-
Καλημέρα σε όλους. Έβαλα την τελευταία stable και παρατήρησα πως δουλεύουν μόνο οι 2 πυρήνες!!! Έχει δει κανείς άλλος κάτι?
-
δοκίμασες να τους "τρέξεις" και δεν "ξύπνησαν";
-
Δες εδώ την συζήτηση Qualcomm MPDecision, 2 Cores stopped - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ναι είναι εντελώς ανενεργοι
-
έχει τεράστια εμπειρία ο αράχνιας @spiderman3 o @tasosko και πολλοί ακόμα ταλαιπωρημένοι διπύρηνοι!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Στο AIDA 64 μου λέει ότι λειτουργούν κανονικά.. @Theofos CPU-Z χρησιμοποίησες ;
(edit)
Δοκίμασα το AIDA64 αμέσως μετά το φλασαρισμα της τελευταίας stable. Είμαι σίγουρος ότι έδειχνε δραστηριότητα και στους 4 πυρήνες. Και τώρα που ξαναβλέπω στο CPU-Z και στο AIDA64 λόγω που ρώτησε ο φίλος βλέπω ότι το big Cluster κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.. wtf?? -
Φίλε μου κάνε επανεκκίνηση και μόλις ανοίξει το κινητό σου πήγαινε στα AIDA και θα δεις ότι και οι 4 λειτουργούν κανονικά.Φυσικα κάποια στιγμή θα δουλεύουν πάλι οι 2 αφού αυτό γίνεται καθαρά για λόγους ενέργειας και λειτουργίας του κινητού
-
Όσοι έχετε πρόβλημα με τους πυρήνες τρέξτε ένα antutu εάν είναι το score πάνω από 140.000 ξύπνησαν.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες